Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 ζευγάρια παπούτσια Crocs από το KOObee.gr

Κερδίστε 2 ζευγάρια παπούτσια Crocs από το KOObee.gr

Τα crocs είναι η νούμερο ένα επιλογή μικρών αλλά και μεγαλύτερων παιδιών στις καλοκαιρινές διακοπές όπου το παιχνίδι στη θάλασσα αλλά και οι βόλτες στα νησιά θέλουν ένα άνετο και πάνω απ΄όλα ανθεκτικό παπούτσι που συνδυάζεται μοναδικά και ως καλοκαιρινή παντόφλα. Διαλέξτε για τους μικρούς σας ήρωες παπούτσια που θα τους φτιάξουν τη διάθεση και θα τους προσφέρουν άνεση για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού αλλά και προστασία από το κρύο, τη βροχή και το χιόνι.

Το infokids σε συνεργασία με το KOObee.gr διεξάγουν διαγωνισμό με έπαθλο 2 ζευγάρια παπούτσια Baya Lined με επένδυση της Crocs, ένα για παιδιά και ένα unisex για τη μαμά ή το μπαμπά!

Το KOObee.gr φέρνει μια νέα διάσταση στην εμπειρία των online αγορών. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε Crocs στην Ελλάδα, με υπέροχα σχέδια για όλη την οικογένεια και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ Jibbitz (φιγούρες, ήρωες καρτούν, 3D, led) για να κάνετε τα Crocs σας μοναδικά και να τους χαρίσετε το δικό σας προσωπικό στιλ! Διαθέτει επιλεγμένα είδη από τις συλλογές των οικολογικών παπουτσιών El Natulalista και των μοναδικών σε αισθητική και ποιότητα Vagabond, για γονείς με εκλεπτυσμένο γούστο!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 14:00 π.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids σε συνεργασία με το KOObee.gr διεξάγουν διαγωνισμό με έπαθλο 2 ζευγάρια παπούτσια Baya Lined με επένδυση της Crocs, ένα για παιδιά και ένα unisex για τη μαμά ή το μπαμπά.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμoύς από το 1 ως το 1672 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Η νικήτρια που κερδίζει το ζευγάρι παπούτσια Crocs για παιδιά είναι η Χριστίνα Παναγιώτα Φωτιάδη

Ο νικητής που κερδίζει το unisex ζευγάρι παπούτσια Crocs για την μαμά/ τον μπαμπά είναι ο Δημήτρης Ξυθάλης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.