Κερδίστε 2 κρουαζιέρες στον Ισθμό της Κορίνθου με το σκάφος ΑΡΓΩ και έκπτωση 20% σε όλους τους συμμετέχοντες

Το Infokids.gr και η ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ Α.Ε. προσφέρουν σε 2 τυχερές οικογένειες (4 άτομα ανά οικογένεια ) δωρεάν συμμετοχή στην κρουαζιέρα με το σκάφος ΑΡΓΩ καθώς και έκπτωση 20% από την αρχική τιμή των 21,00 ευρώ σε όλα μέλη του Infokids.gr.

Κρουαζιέρα στον Ισθμό της Κορίνθου

Ο Ισθμός της Κορίνθου δεν αποτελεί απλώς ένα διεθνή κόμβο θαλάσσιων συγκοινωνιών αλλά και μια πηγή προσέλευσης χιλιάδων επισκεπτών λόγω της τεράστιας Ιστορίας της με απήχηση σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πλήθος κόσμου διασχίζει τον Ισθμό για να θαυμάσει αυτό το εντυπωσιακό ανθρώπινο έργο. Η θέα όμως από κάτω προς τα πάνω είναι ακόμα πιο μαγευτική!
Από τον Απρίλη τον λοιπόν 2010, λοιπόν, το πλοίο «ΑΡΓΩ», προσφέρει καθημερινά μια ανεπανάληπτη εμπειρία, στους επισκέπτες της Διώρυγας, τη διάπλους ενός από τα μεγαλύτερα έργα που έγιναν ποτέ στη χώρα μας. Τους δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουν το επιβλητικό τοπίο στα πάντα γαλήνια νερά του Ισθμού.

«ΑΡΓΩ»

Το «ΑΡΓΩ», αποτελεί ένα μοντέρνο σκάφος μήκους 24μ με χωρητικότητα έως 190 ατόμων. Συνοδεύεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και διαθέτει μπάρ έτσι ώστε να εξυπηρετούνται όλες οι πιθανές ανάγκες των επιβατών κατά τη διάρκεια του ταξιδίου. Τα δρομολόγια είναι καθημερινά, από τις 10:00 το πρωί, διάρκειας περίπου μιας ώρας, και η συχνότητά τους εξαρτάται από το μέγεθος της διέλευσης επισκεπτών. Σε αυτό υπάρχει ιδιαίτερη ευελιξία καθώς μπορούν να ρυθμιστούν και έκτακτα δρομολόγια από οργανωμένες ομάδες (ΚΑΠΗ, ξενοδοχεία, σχολεία κλπ.) ή τουριστικά γραφεία. Η ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ Α.Ε έχει ξεκινήσει μια φιλότιμη προσπάθεια με σκοπό την τουριστική προβολή και αξιοποίηση του Ισθμού της Κορίνθου αλλά και την ενίσχυση και ανάπτυξη του τουρισμού. Μια μοναδική ευκαρία λοιπόν για όλους εμάς να εξερευνήσουμε τη φυσική ομορφιά της Διώρυγας κι ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής του 19ου αιώνα. Το σκάφος ΑΡΓΩ επιβιβάζει από τα Ισθμια στον πύργο.

Τηλ. Επικοινωνίας και κρατήσεων θέσεων: 6985581068 και 6951005163 .
Απαραίτητο η κράτηση να γίνεται τουλάχιστον μια ημέρα πριν στα παραπάνω τηλέφωνα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και η ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ Α.Ε. προσφέρουν σε 2 τυχερές οικογένειες (4 άτομα ανά οικογένεια ) δωρεάν συμμετοχή στην κρουαζιέρα με το σκάφος ΑΡΓΩ καθώς και έκπτωση 20% από την αρχική τιμή των 21,00 ευρώ σε όλα μέλη του Infokids.gr με δεκτές συμμετοχές από την Πέμπτη 7 Ιουλίου ως την Παρασκευή 15 Ιουλίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 2 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

 

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 1.198 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Η κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε τους τυχερούς νικητές:

1.Μαρία Βλαστάρη

2. Σταυρούλα Επιτροπάκη

Για τους υπόλοιπους αναγνώστες του infokids.gr ισχύει η έκπτωση 20% στις κρουαζιέρες με το σκάφος ΑΡΓΩ εφόσον επικοινωνήσουν για κράτηση πρώτα, αναφέροντας ότι συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.