Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 παιδικές αποκριάτικες στολές από το Looklike.gr

Κερδίστε 2 παιδικές αποκριάτικες στολές από το Looklike.gr

Το Καρναβάλι της Πάτρας ξεκίνησε και φέτος δυναμικά και ήδη τα πιτσιρίκια αρχίζουν δειλά δειλά να εκφράζουν τις επιθυμίες τους για το ποια αποκριάτικη στολή θα ήθελαν να φορέσουν. Πρίγκηπες και βασίλισσες, ινδιάνοι και καουμπόυ, σπανιόλες και οριεντάλ χορεύτριες και φυσικά οι αγαπημένοι κινηματογραφικοί ήρωες κινουμένων σχεδίων βρίσκονται στην πρώτη λίστα των επιλογών των λιλιπούτειων καρναβαλιστών.

Κι επειδή μεσούσης της κρίσης τα οικονομικά όλων μας είναι σαφώς περιορισμένα, μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και ίσως είστε εσείς ένας από τους δύο τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια αποκριάτικη στολή προσφορά του αγαπημένου μας ηλεκτρονικού καταστήματος με εποχικά είδη Looklike.gr. Η πρώτη στολή, Νταρτανιάν, απευθύνεται σε αγοράκια (Νο8) και περιλαμβάνει καπέλο με φτερό, κάπα με τύπωμα, παντελόνι, σακάκι, μπότες, ζώνη, συνολικής αξίας 37,00€ . Η δεύτερη στολή, Πειρατίνα των 7 θαλασσών, απευθύνεται σε κοριτσάκια (Νο8) και περιλαμβάνει υπέροχο φόρεμα με γιλέκο, καπέλο, τσόκερ και επικαλυπτικές μπότες συνολικής αξιας 47,00 €.

Ας γνωρίσουμε το Looklike.gr

Το Looklike.gr αποτελεί και φέτος, τη βασική σας πηγή για Αποκριάτικες στολές και αξεσουάρ, για κάθε είδους μεταμφίεση! Διαθέτουμε στολές όλο το χρόνο, για εκδηλώσεις, για παιδότοπους, ή για κάποιο θεματικό πάρτι. Αποκριάτικες στολές παιδικές και μπεμπέ, αποκριάτικες περούκες, αποκριάτικες μάσκες, αποκριάτικα καπέλα και πολλά είδη μεταμφίεσης! Στο Looklike.gr, θα βρείτε επίσης Χριστουγεννιάτικες και Παραδοσιακές στολές για μικρούς και μεγάλους, πρωτότυπες στολές για το Halloween και ειδικές στολές για το Thanksgiving Day.Μεταμορφώσου με ένα Click διαλέγοντας τις πιο πρωτότυπες στολές και αξεσουάρ όλες τις εποχές του χρόνου!


Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 14:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και ίσως είστε εσείς ένας από τους δύο τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια αποκριάτικη στολή προσφορά του αγαπημένου μας ηλεκτρονικού καταστήματος με εποχικά είδη Looklike.gr. Η πρώτη στολή, Νταρτανιάν, απευθύνεται σε αγοράκια (Νο8) και περιλαμβάνει καπέλο με φτερό, κάπα με τύπωμα, παντελόνι, σακάκι, μπότες, ζώνη, συνολικής αξίας 37,00€. Η δεύτερη στολή, Πειρατίνα των 7 θαλασσών, απευθύνεται σε κοριτσάκια (Νο8) και περιλαμβάνει υπέροχο φόρεμα με γιλέκο, καπέλο, τσόκερ και επικαλυπτικές μπότες συνολικής αξιας 47,00 €
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 2.016 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μυρσίνη Παδιατέλη- Νταρτανιάν

2. Γιάννα Βασιλικοπούλου- Πειρατίνα των 7 θαλασσών

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.