Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 παιδικές κουβερτούλες Disney από το pennie.gr

Κερδίστε 2 παιδικές κουβερτούλες Disney από το pennie.gr

Τα πρώτα κρύα έχουν κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή τους και οι μαμάδες κατεβάζουν τις κουβέρτες και τα παπλώματα για να μην μας πιάσουν τα κρύα απροετοίμαστους. Το infokids και το ηλεκτρονικό κατάστημα pennie.gr διοργανώνει και σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό με έπαθλο από μία παιδική κουβέρτα που θα κερδίσουν δύο τυχεροί αναγνώστες. Η προσφορά αφορά μια κουβέρτα για κοριτσάκι αξίας €58.99 και μια παιδική κουβέρτα Disney Mickey Chic για αγοράκι αξίας €58.99.

Ας γνωρίσουμε τα δώρα του διαγωνισμού:

Η υπέροχη Coral Fleece κουβέρτα Disney Mickey Chic σε μονή διάσταση του οίκου Manterol απευθύνεται στα αγοράκια. Με πολύ απαλή αίσθηση σαν βελούδο και σύνθεση 100% Polyester είναι ένα απόκτημα που ο μικρός θα λατρέψει. Διάσταση κουβέρτας: 160Χ220cm. H Coral Fleece κουβέρτα Disney Minnie Chic είναι ο,τι πρέπει για το κρεβάτι της μικρούλας σας. Σε μονή διάσταση του οίκου Manterol και σύνθεσης 100% Polyester θα ζεστάνει το κρεβατάκι αλλά και θα διακοσμήσει μοναδικά το παιδικό δωμάτιο.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 13 Νοεμβρίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids και το ηλεκτρονικό κατάστημα pennie.gr διοργανώνει και σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό με έπαθλο από μία παιδική κουβέρτα που θα κερδίσουν δύο τυχεροί αναγνώστες. Η προσφορά αφορά μια κουβέρτα για κοριτσάκι αξίας €58.99 και μια παιδική κουβέρτα Disney Mickey Chic για αγοράκι αξίας €58.99
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμoύς από το 1 ως το 3.246 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ντίνα Θεοχαροπούλου

2. Δόξα Τσόγκα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.