Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 πακέτα θεραπειών νευροαναδράσεως από την "Νευροανάδραση" αξίας 1.800 ευρώ έκαστο

Κερδίστε 2 πακέτα θεραπειών νευροαναδράσεως από την "Νευροανάδραση" αξίας 1.800 ευρώ έκαστο

Το παιδί σας έχει διαγνωστεί με δυσλεξία μέ ή δίχως σύνδρομο υπερκινητικό και δεν μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στις απαιτήσεις του σχολικού προγράμματος; Οι ειδικοί μας προτείνουν τη νευροανάδραση, τη στρατηγική μάθησης που μας αποκαλύπτει πώς να αξιοποιούμε σωστά της δυνατότητες του εγκεφάλου μας. Η νευροανάδραση είναι μια στρατηγική μάθησης που δίνει την δυνατότητα στα άτομα που την χρησιμοποιούν να αποκτήσουν πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των εγκεφαλικών κυμάτων τους και να μάθουν να τα τροποποιούν βάσει αυτής της πληροφορίας. Πρόκειται για μια μη παρεμβατική και χωρίς πόνο διαδικασία που συμβάλλει στον έλεγχο των συναισθηματικών διαταραχών όπως άγχος και κατάθλιψη, όπως και σε περισσότερες σοβαρές καταστάσεις όπως επιληπτικές κρίσεις, εγκεφαλική παράλυση και μικρές τραυματικές εγκεφαλικές κακώσεις.

Για να κατανοήσουμε και γνωρίσουμε εκ του σύνεγγυς το πρόγραμμα της Νευροανάδρασης, το Κέντρο Ψυχοφυσιολογικής Εκπαίδευσης προσφέρει κατόπιν διαγωνισμού σε δύο τυχερούς αναγνώστες δύο πακέτα θεραπειών Νευροαναδράσεως για παιδιὰ με δυσλεξία με ή δίχως σύνδρομο υπερκινητικό, ή παιδιά με κινητικά προβλήματα. Το κάθε πακέτο έχει διάρκεια 4 μηνών και περιλαμβάνει τρία ποσοτικὰ ἐγκεφαλογραφήματα qEEG, και τρείς φορές την εβδομάδα συνεδρίες. Συνολικά θα είναι 50 συνεδρίες. Η αξία του πακέτου ανέρχεται στα 1800 ευρω.


Λίγα λόγια για το πρόγραμμα της Νευροανάδρασης:

Ο εγκέφαλός μας με τα 300 περίπου δις κύτταρά του (νευρώνες) και τα 10 τρις συνάψεων μεταξύ των νευρώνων, θα μπορούσε να θεωρηθεί ένας υπέροχος υπολογιστής που οργανώνει και ελέγχει απλές σωματικές λειτουργίες έως σύνθετες νοητικές και συναισθηματικές καταστάσεις. Η νευροανάδραση είναι το πεδίο εκείνο που ασχολείται με την εγκεφαλική λειτουργία ,έτσι όπως αυτή επηρεάζει τη λειτουργικότητά μας σε νοητικό, συναισθηματικό και φυσιολογικό επίπεδο, και προσφέρει τη δυνατότητα να μάθουμε να διαχειριζόμαστε την δραστηριότητα αυτή με τρόπο που μας κάνει αποτελεσματικότερους, μαθαίνοντας να αναγνωρίζουμε και τροποποιούμε πληροφορίες για την εγκεφαλική μας λειτουργία, η οποία μεταφράζεται σε οπτικά και ακουστικά σήματα από σύστημα υπολογιστών συνδεδεμένα με ένα τύπο ηλεκτροεγκεφαλογράφου. Η νευροανάδραση ξεκίνησε την εφαρμογή της σε ερευνητικό και πρακτικό επίπεδο στα τέλη της δεκαετίας του ’60 από το νευροψυχολόγο Dr Barry Sterman και μέχρι σήμερα έχει αναπτυχθεί ένα ευρύ πεδίο δυσλειτουργικών καταστάσεων που αντιμετωπίζονται με την εφαρμογή της.

Νευροανάδραση

Δρακοντοπούλου 49, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ.: 2810 224540, 2810 245621

Κέντρο Ψυχοφυσιολογικής Εκπαίδευσης
Καλλιρρόης 23, Περιοχή Fix, Αθήνα
Τηλ.: 210 9230202

Μην ξεχάσετε να κάνετε like στην σελίδα της Νευροανάδρασης στο Facebook καθώς όλοι θα κερδίσουν δωρεαν μιὰ εκτίμηση και ανάλυση/μέτρηση 5 σημείων νευροαναδράσεως.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Κερδίστε 2 πακέτα θεραπειών νευροαναδράσεως από την "Νευροανάδραση"
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμoύς από το 1 ως το 180 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Oι τυχεροί νικητές είναι:

1. Αναστασία Πασιά

2. Μαριάννα Πλεξίδα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.