Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 σετ φαγητού Nûby™

Κερδίστε 2 σετ φαγητού Nûby™

Το infokids και η εταιρεία παιδικών προϊόντων Nûby™ διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου δύο τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από ένα σετ φαγητού που αποτελείται από ένα μπολ φαγητού Sure Grip με κουτάλι και πιρούνι Wacky Ware καθώς και ένα ποτηράκι με σχέδια και καλαμάκι Sports Sipper.

Λίγα λόγια για την προσφορά:

Όταν το μωρό σας αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για να φάει μόνο του, ο σωστός εξοπλισμός έχει μεγάλη σημασία! Τα σκεύη του φαγητού δεν πρέπει απλά να είναι ασφαλή για το μωρό σας, χρειάζεται να έχουν και τον κατάλληλο σχεδιασμό για να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν εύκολα τα μικρά τους χεράκια. Το σετ κουτάλι – πιρούνι Wacky Ware™ με πρακτική, μαλακή λαβή, έχει το ιδανικό σχήμα για να μπορούν να τα κρατούν με ευκολία τα μικρά σας και να μάθουν να τρώνε πια μόνα τους. Το μπολ φαγητού Sure Grip™ είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυπροπυλένιο με το ιδανικό μέγεθος για παιδικές τροφές ή δημητριακά. Επιπλέον διαθέτει μια αντιολισθητική βάση που το κρατάει σταθερά στη θέση του - δηλαδή πάνω στο τραπέζι και όχι στο πάτωμα της κουζίνας! Το ποτηράκι με σχέδια και καλαμάκι Sports Sipper, είναι ιδανικό για τους πολυάσχολους μικρούς μας φίλους! Έχει το ιδανικό μέγεθος για τα χεράκια του μωρού σας, ενώ τα υπέροχα σχέδια θα το διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο. Διαθέτει ένα ανθεκτικό καλαμάκι, πρακτικό στη χρήση. Και επειδή είναι Nûby™, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι διαθέτει σύστημα κατά των διαρροών.

Όλα τα προϊόντα Nûby™είναι χωρίς Δισφαινόλη Α-BPA FREE για να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε τα ασφαλέστερα για το μωρό σας.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 2 Οκτωβρίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids και η εταιρεία παιδικών προϊόντων Nûby™ διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου δύο τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από σετ φαγητού που αποτελείται ένα μπολ φαγητού Sure Grip με κουτάλι και πιρούνι Wacky Ware καθώς και ένα ποτηράκι με σχέδια και καλαμάκι Sports Sipper.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 812 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Χρυσούλα Τριανταφυλλίδου

2. Μαρούλα Θαμνίδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.