Κερδίστε 2 συμμετοχές στους Μικρούς Σεφ από τα Γλύκαμαγειρεματα

Στα παιδιά αρέσει πάντα να ασχολούνται με τη μαγειρική. Τι καλύτερο λοιπόν από το να επιδοθούν στην αγαπημένη τους ασχολία τώρα που είναι διακοπές. Τα Γλύκαμαγειρεματα προσφέρουν 2 δωρεάν συμμετοχές για τα παιδιά του Infokids και σας περιμένουν την Τρίτη 4 Ιανουαρίου στις 5.30 μ.μ. στο Καφέ του Μύλου στο Μαρκόπουλο. Ετοιμαστείτε λοιπόν για χειροποίητες πεντανόστιμες δημιουργίες, συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και μπείτε στην κλήρωση!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με τα Γλύκαμαγειρεματα διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 2 νικητές θα κερδίσουν από μία συμμετοχή στο εργαστήρι των Μικρών Σεφ, με δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου έως και την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, στις 12.00 μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 2 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

==================================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 872 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 2 νικητές.
=================================================================

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Δημήτρης Μπαλωτής
2. Άγγελος Μπαϊρακτάρης

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα ΓλύκαΜαγειρεματα – http://www.glykamageiremata.gr/
Φανή Ματσινοπούλου- Υπεύθυνη σεμιναρίων: Τηλ: 210 86 26 606 – 693 24 79 119 για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.