Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 υπέροχα ανοξείδωτα μπιμπερό / παγουρίνο "Birds and Bees" από το Letsgogreen.gr!

Κερδίστε 2 υπέροχα ανοξείδωτα μπιμπερό / παγουρίνο "Birds and Bees" από το Letsgogreen.gr!

Το Infokids.gr και το Letsgogreen.gr, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα 2 υπέροχα ανοξείδωτα μπιμπερό /παγουρίνο "Birds and Bees" της εταιρείας Earthlust!

Δηλώστε συμμετοχή τώρα για να τα κερδίσετε!

Αυτά τα μοναδικά, ανοξείδωτα μπιμπερό "Birds and Bees" της εταιρείας Earthlust, είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα όπως όλα τα μπουκαλάκια της εταιρείας Earthlust που αγαπήσατε, απευθύνονται σε βρέφη και μικρά παιδιά, κατάλληλα ως μπιμπερό στην αρχή και ως μπουκαλάκια για το νερό στη συνέχεια! Ό,τι καλύτερο για την ομαλή μετάβαση του μωρού από το μπιμπερό στο sippy cup!!

Στη συσκευασία τους περιλαμβάνονται η θηλή για το μωρό (χαμηλή ροή) και η θηλή του sippy.

Είναι το καταλληλότερο μπουκαλάκι για να παίρνετε μαζί το γάλα του μωρού, καθώς διατηρεί με ασφάλεια και υγιεινό τρόπο τη θερμοκρασία του γάλακτος για τουλάχιστον 4 ώρες!!

Όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας Earthlust, τα "Birds and Bees" είναι bpa free, PVC free, phthalate free, μη τοξικά και πολύ ανθεκτικά.

Την πλήρη συλλογή των eco-chic ανοξείδωτων μπουκαλιών της εταιρείας Earthlust θα βρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο κατάστημά Letsgogreen.gr !!!

Tι είναι το Letsgogreen.gr

Το www.letsgogreen.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργήθηκε από γονείς που προβληματίζονται καθημερινά, όπως και όλοι εσείς, σχετικά με το πώς θα μπορέσουν να προσφέρουν στα παιδιά τους το καλύτερο, ζώντας στους δύσκολους ρυθμούς που επιβάλλουν οι εργασιακές τους συνθήκες και οι πολλές υποχρεώσεις. Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας υγιεινές επιλογές προκειμένου να μειώσουμε κατά το δυνατό την έκθεσή τους σε τοξικά και επιβλαβή για την υγεία τους προϊόντα και να τους καλλιεργήσουμε από την τρυφερή αυτή ηλικία τη συνείδηση του “υγιεινού τρόπου ζωής” και της αγάπης και σεβασμού προς το περιβάλλον. Βραβευμένα στην πλειοψηφία τους προϊόντα είναι διαθέσιμα σε όλους εσάς που ψάχνετε για υγιεινές λύσεις για τις οικογένειές σας αλλά και όλους όσους αγαπάτε!

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.letsgogreen.gr

*Η αποστολή των 2 δώρων, θα γίνει ταχυδρομικά.  Τα έξοδα αποστολής τα αναλαμβάνει το www.letsgogreen.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 15  Νοεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • , Το Infokids.gr και το Letsgogreen.gr, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα 2 υπέροχα ανοξείδωτα μπιμπερό / παγουρίνο "Birds and Bees" της εταιρείας Earthlust με δεκτές συμμετοχές από τη Τρίτη 8 έως και την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 14:00.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/ και jaba.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμό από το 1 ως το 1.032 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 2 τυχερούς αναγνώστες.

Οι τυχεροί μας νικητές είναι:

1. Ειρήνη Λιγνού

2. Ολυμπία Παπαδοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.