Κερδίστε 20 παιχνιδο- βιβλία «Το Χωριό της Χαράς» του Ευγένιου Τριβιζά

Το infokids.gr και τα Starbucks χαρίζουν σε 20 τυχερούς από εσάς ένα μαγευτικό βιβλίο με πολλά παιχνίδια για μικρούς & μεγάλους:
Ήταν κάποτε μια οικογένεια πιο αγαπημένη από όλες τις άλλες…
Ήταν κάποτε ένα σπίτι πιο φιλόξενο από όλα τα άλλα…
Ήταν κάποτε ένα χωριό αλλιώτικο από όλα τα άλλα…

Τη θυμάστε αυτή την ιστορία;

Μετά την ενθουσιώδη υποδοχή του βιβλίου «Το Χωριό της Χαράς» που κυκλοφόρησε για να γιορτάσει τα 25 χρόνια από την ίδρυση του πρώτου Χωριού SOS στη Βάρη και τα 5 χρόνια παρουσίας των Starbucks στην Ελλάδα, το συναρπαστικό και συγκινητικό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά επανεκδόθηκε, αυτή τη φορά συνοδευόμενο από μια σειρά διασκεδαστικών, διδακτικών παιχνιδιών, εμπνευσμένων από τον ίδιο το συγγραφέα!

Το 2007, το βιβλίο «Το Χωριό της Χαράς» σηματοδότησε τον εορτασμό δύο σημαντικών επετείων, καθώς και της μακρόχρονης σχέσης αγάπης και στήριξης, ανάμεσα στα Παιδικά Χωριά SOS και τα Starbucks στην Ελλάδα. Το 2009, το παιχνίδι «Το Χωριό της Χαράς» σηματοδότησε τη συνέχεια της ουσιαστικής αυτής σχέσης, η οποία καλλιεργείται και διευρύνεται καθημερινά, μέσα από ενέργειες αγάπης και φιλίας, όσων εργάζονται, αλλά και όσων επισκέπτονται τα Starbucks στην Ελλάδα.

«Το Χωριό της Χαράς» περιμένει να το ανακαλύψετε και υπόσχεται -σε παιδιά & γονείς- ατελείωτες ώρες χαράς, γέλιου και ψυχαγωγίας!

Λίγα Λόγια για τη σχέση των Starbucks με τα Παιδικά Χωριά SOS:
Δεν δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του καφέ σερβίροντας ανθρώπους, αλλά στον χώρο των ανθρώπων σερβίροντας καφέ. Στη φράση αυτή του Howard Schultz, ιδρυτή της εταιρείας καφέ Starbucks, συνοψίζεται η φιλοσοφία της αλυσίδας καφέ που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2002. Μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες, τα Starbucks συνδυάζουν καθημερινά το Πάθος τους για τον Καφέ με το Πάθος τους για τους Ανθρώπους. Μια από τις πρωτοβουλίες στην Ελλάδα που ξεχωρίζει, είναι η συνεργασία -από την πρώτη μέρα λειτουργίας τους- με τα Παιδικά Χωριά SOS. Μια από τις πιο σημαντικές δράσεις υποστήριξης του έργου τους, ήταν η δημιουργία του παιδικού βιβλίου και -στη συνέχεια- παιχνιδιού «Το Χωριό της Χαράς» με την υπογραφή του Ευγένιου Τριβιζά, τα οποία διετέθησαν αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο των Starbucks στην Ελλάδα και τα κέρδη από τις πωλήσεις τους δόθηκαν στα Παιδικά Χωριά SOS. Παράλληλα, στο ίδιο πλαίσιο στήριξης, τα Starbucks αξιοποιούν και τη Starbucks Card για την περαιτέρω οικονομική ενίσχυση του προγράμματος της Στέγης Νέων των Παιδικών Χωρίων SOS, προσφέροντας μέχρι και σήμερα €0,05 από κάθε αγορά με τη κάρτα, στα Χωριά SOS.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 20 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr και η Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ Α.Ε.Ε χαρίζουν σε 20 τυχερούς από εσάς ένα μαγευτικό βιβλίο με πολλά παιχνίδια για μικρούς & μεγάλους: Δεκτές συμμετοχές μέρι και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 14:00.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 20 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 20 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Γνωστοποιούμε στους συμμετέχοντες ότι με τη λήξη του διαγωνισμού τα e-mails τους θα είναι στη διάθεση των Starbucks προκειμένου να ενημερώνονται απευθείας για νέα και προσφορές.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 20 αριθμούς από το 1 ως το 1062 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 20 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί χριστουγεννιάτικοι νικητές μας είναι:

1. Πηνελόπη Κουκούδη

2. Γιούλη Ζαχαράκη

3. Γεωργία Σάκκουλα

4. Χαριτίνη Σάλλα

5. Κυριακή Καλιάνη

6. Θέμις Σάρρου

7. Ιωσήφ Πεταχίδης

8. Ελευθερία Σαραντίδη

9. Γεωργία Παπαβασίλη

10. Σπύρος Λιάπης

11. Αλεξάνδρα Γκίκα

12. Ιωάννα Καρά

13. Κυριακή Αυθεντοπούλου

14. Μαργαρίτα Μιχάλη

15. Κρυσταλλένια Τσιγερίδη

16. Χαραλαμπία Σωφρονίου

17. Αρετή Γιαννιώτη

18. Σπύρος Κωστουλάκης

19. Δήμητρα Ρούκα

20. Παναγιώτης Βατιάνης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.