Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την κινηματογραφική ταινία "Wall-e" στο Σινέ Παράδεισος (9/2)

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την κινηματογραφική ταινία "Wall-e" στο Σινέ Παράδεισος (9/2)

Το 2ο Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου, «Τα Παιδιά Πάνε cinema», που διεξάγεται στο Cine Παράδεισο στον Κορυδαλλό, είναι ένα φεστιβάλ το οποίο θέλει να δώσει ένα τόνο αισιοδοξίας στους συνανθρώπους μας. Με ένα πολύ οικονομικό εισιτήριο, που φέτος θα είναι 2€ για τις κινηματογραφικές προβολές, 3€ για τις θεατρικές παραστάσεις και το Φεστιβάλ Μαριονέτας και Σκιών και 8.5€ εισιτήριο διαρκείας 2 ατόμων για 4 θεάματα, το Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου θέλει να είναι προσιτό σε όλους.

Το infokids σε συνεργασία με το Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Τα Παιδιά Πάνε cinema» διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 10 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων "Wall-e" στο Δημοτικό Κινηματογράφο Κορυδαλλού Σινέ Παράδεισος το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 15:30 και άλλοι 10 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την προβολή στις 17:30.

ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4, Κορυδαλλός
210 – 4960955

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στις 14.30 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids σε συνεργασία με το Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Τα Παιδιά Πάνε cinema» διεξάγουνδιαγωνισμό εκ του οποίου 10 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων "Wall-e" στο Δημοτικό Κινηματογράφο Κορυδαλλού Σινέ Παράδεισος το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 15:30 και άλλοι 10 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την προβολή στις 17:30
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 20 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 20 αριθμούς από το 1 ως το 87 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

Για το Σάββατο στις 15:30

1. Παναγιώτης Βασιλάκης

2. Ελπίδα Ντάλλα

3. Αικατερίνα Μήλλα

4. Σοφία Πατρινού

5. Νόρα Χούτσκο

6. Ιωάννης Λεβέντης

7. Γεωργία Τσιαντούλα

8. Ναταλία Γρηγοριάδου

9. Ευγενία Χατζάκη

10. Δήμητρα Ευγενία Πουλημένου

Για το Σάββατο στις 17:30

11. Χριστίνα Περουτσέα

12. Χαρίδημος Σταυρόπουλος

13. Σταματίκη Κλώπα

14. Γιώργος Διαμαντόπουλος

15. Κώστας Τσενικλόγλου

16. Βασίλης Μπρέκης

17. Βασίλης Ματαίος

18. Μαρία Αρβανίτου

19. Αρχοντούλα Βαρβαρέσσου

20. Αθηνά Κλαδή

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter