Κερδίστε 20 σετ καλλυντικών αξίας 40€ από την L’ Occitane

Το infokids.gr και η L’ Occitane, η εταιρεία με τα καλλυντικά προϊόντα με 100% φυτικά και πανίσχυρα αιθέρια έλαια, προσφέρουν ένα υπέροχο δώρο για τις μαμάδες. Η φιλοσοφία της L’ Occitane είναι ο σεβασμός στις παραδόσεις της Μεσογειακής γης, ο οποίος συμβαδίζει με το σεβασμό στη φύση και το περιβάλλον. Γι’ αυτό και όλα τα καλλυντικά της εταιρείας, παρασκευάζονται μόνο με τα καλύτερα συστατικά που φέρουν «Ονομασία Προέλευσης», σύμφωνα με τις αρχές της φυτοθεραπείας και της αρωματοθεραπείας και είναι ιατρικά ελεγμένα. Κάτω από αυτό το πρίσμα, η L’ Occitane πρόσθεσε συστηματικά την ανάγλυφη γραφή για τυφλούς – Braille – στις περισσότερες συσκευασίες, οι οποίες είναι οικολογικές και ανακυκλώσιμες. Γι’ αυτό μπείτε στην κλήρωση, συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί, και κερδίστε ένα από τα 20 φίνα αρωματισμένα σετ με καλλυντικά της.

Τι περιλαμβάνει το σετ
Η L’ Occitane διάλεξε την καλύτερη ποικιλία περγαμόντου, που καλλιεργείται στην Καλάβρια της Ιταλίας, την συνδύασε με το πολύ ιδιαίτερο άρωμα του μαύρου τσαγιού, για να δημιουργήσει ένα άρωμα διαφορετικό, γεμάτο αντιθέσεις, το Bergamot Tea. Χρησιμοποιώντας το Bergamot Tea Pot Pourri με την ίδια εκλεκτική μυρωδιά αλλά πιο απαλό, θα δημιουργήσετε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και στον χώρο σας. Ενώ το τρίτο δώρο, το Revitalizing Shower Gel, συγκεντρώνει την παράδοση και την εμπειρία της L’ Occitane στην χρήση πολύτιμων φυτικών ελαίων καθώς αποτελείται από ένα «μπουκέτο» με essential oils από μέντα, πεύκο και δεντρολίβανο.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με την L’ Occitane διοργανώνει διαγωνισμό εκ του οποίου 20 νικητές θα κερδίσουν 1 σετ 3 προϊόντων από την L’ Occitane, αξίας 40 € το ένα, με δεκτές συμμετοχές απ’ την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου (11:00 π.μ.).
  • Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα στο κατάστημα L’ Occitane στο The Mall, αφού πρώτα σας ενημερώσουμε για τις ώρες, μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 20 αριθμούς της επιλογής του) θα επιλέξει τους τρεις τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail (θα λάβουν ενημέρωση στα e-mail που έχουν δώσει) εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο οι νικητές δεν θέλουν ή δε μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους τότε θα ενημερωθούν οι αναπληρωματικοί. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr .
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι η παραλαβή των δώρων θα πρέπει να γίνεται εντός ενός μήνα απ’ τη δημοσίευση των νικητών.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά: Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 20 αριθμούς από το 1 ως το 1.956 (όσες και οι συμμετοχές) θα έχει επιλέξει στην ουσία και τους 20 νικητές.
Φυσικά δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία της κλήρωσης, εφόσον έχει λάβει μέρος.
Έτοιμοι… φύγαμε!
Και καλή επιτυχία!

Κι αφού η κλήρωση έχει ολοκληρωθεί,
ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους από το κατάστημα L’ Occitane στο The Mall Athens, στο Μαρούσι από τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου,και όλες τις καθημερινές για ένα μήνα, έχοντας μαζί τους την ταυτότητά τους και το ΑΦΜ τους. Οι νικητές που μένουν εκτός Αθηνών μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο mail info@infokids.gr για να συνεννοηθούμε για την αποστολή του δώρου τους.

1. Ναταλία Παπαδάκου
2. Κατερίνα Γεωργαντά
3. Αγγελική Γεώργα
4. Αλίκη Σαρρή
5. Φωτεινή Ρούσση
6. Σίσσυ Ερμείδη
7. Αδαμαντία Κλεμπετσάνη
8. Γεωργία Τσιτσούλα
9. Βάια Φτάκα
10. Σπύρος Ζώνιος
11. Αναστασία Λιόση
12. Γεωργία Χατζηκωνσταντή
13. Δανάη Τσιγκάρη
14. Ελισάβετ Νάση
15. Στέλλα Λιαγούρη
16. Κωνσταντίνα Σερεμέτη
17. Μαρία Κουλάκου
18. Ξένια Βέγκου
19. Μαρία Βάσση
20. Βάσω Τύρλα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.