Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 200 κιλά καυσόξυλα από την Ecoville

Κερδίστε 200 κιλά καυσόξυλα από την Ecoville

Τα κρύα έχουν έρθει για τα καλά και η θέρμανση στα σπίτια είναι δύσκολη στις μέρες μας. Γι' αυτό η εταιρεία Ecoville προσφέρει σε έναν από τους αναγνώστες του infokids.gr 200 κιλά ξύλα, κατόπιν συμμετοχής σε διαγωνισμό, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για τη ζεστασιά του σπιτιού του.

Επίσης, η Ecoville προσφέρει σε άνεργους και άνεργες μανούλες έκπτωση 10%, ενώ στις single μητέρες η έπτωση ανέρχεται σε 15%.

Λίγα λόγια για την επιχείριση

Η επιχείριση Ecoville σας καλωσορίζει σε έναν απόλυτα στεγανό χώρο 1500 τ.μ. και χωρητικότητας 5.000 τόνων ξυλείας, με εύκολη πρόσβαση και άνετο πάρκιν, προσφέροντάς σας μια ολοκληρωμένη λύση θέρμανσης προσαρμοσμένη στις ανάγκες της κατοικίας σας, χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό της.

Η Ecoville υπογράφει την άριστη ποιότητα των προϊόντων της και καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών σας από την επιλογή και αγορά του προϊόντος, την μεταφορά και την τοποθέτησή του.

Η Ecoville εισέρχεται στο χώρο της θέρμανσης και πρωτοπορεί.

Τα καυσόξυλά της προέρχονται από καθαρή υλοτομία άγριου δέντρου 1.5 μ. καθαρής οξυάς και δρυ, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε τη διάμετρο και την τομή κοπής τους, επιτυγχάνοντας άψογη χρήση σε τζάκι και σόμπα.

Το Pellet αποτελείται από 100% δρυ χωρίς πρόσμιξη χημικών, εξασφαλίζοντας ένα υγιές περιβάλλον.
Η ζύγιση των προϊόντων της γίνεται σε ηλεκτρονική ψηφιακή ζυγαριά με 4 δυναμικές κυψέλες, εξασφαλίζοντας την ακρίβεια του βάρους τους.

Αναλαμβάνει υπεύθυνα:

  • Τη συντήρηση τζακιών και καυστήρων εξασφαλίζοντας την άριστη απόδοσή τους.
  • Τη ασφαλή μεταφορά των προϊόντων της με τα ιδιόκτητα φορτηγά της.

Δείτε τη σελίδα της  Ecoville στο Facebook και γνωρίσετε από κοντά όλα τα προϊόντα της: καυσόξυλα, κάρβουνα, Pellet, καυστήρες, Bbq, ενεργειακά τζάκια και παραδοσιακές σόμπες  ελλήνων και ξένων δημιουργώνγια να έχετε έναν καλό και ζεστό χειμώνα.

Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού και Διαρκούς Φροντίδας  καμινάδων

Χάρη στον μελετημένο εξοπλισμός μας, το  εξειδικευμένο προσωπικό μας και τη μεθοδολογία μας, συστήνουμε το Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού και Διαρκούς
Φροντίδας των καμινάδων.  Με το δικό μας ελληνικό προϊόν Pissa off (ορυκτοί καταλύτες),  παράλληλα με τον μηχανικό καθαρισμό. Έτσι, όχι μόνο απομακρύνουμε την καπνιά από την καμινάδα αλλά με τη τακτική χρήση των Ορυκτών Καταλυτών εξουδετερώνεται σταδιακά η πίσσα, φουσκώνει και προετοιμάζεται για να αφαιρεθεί με τον επόμενο καθαρισμό.

ECOVILLE.gr

Γεώργιος Ζ. Σεφεριάδης

Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Pellet

Καυστήρες - Ενεργειακά Τζάκια - Bbq - Σόμπες

Ελ. Βενιζέλου 290, Καλλιθέα

Αθήνα - 176 75

Τηλ.: 210 98 50 790 - 210 98 50 499

Φαξ: 210 98 50 482 www.ecoville.gr

κιν: 6944 45 22 71

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 8 Ιανουαρίου στις 14:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε 200 κιλά καυσόξυλα από την Ecoville.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 2.934 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Ζωγραφιά Βουδούρη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.