Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 25 διπλές προσκλήσεις για την κινηματογραφική προβολή "Ψηλά στον ουρανό" στο Σινέ Παράδεισο (26/1)

Κερδίστε 25 διπλές προσκλήσεις για την κινηματογραφική προβολή "Ψηλά στον ουρανό" στο Σινέ Παράδεισο (26/1)

Το 2ο Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου, «Τα Παιδιά Πάνε cinema», που διεξάγεται στο Cine Παράδεισο στον Κορυδαλλό, είναι ένα φεστιβάλ το οποίο θέλει να δώσει ένα τόνο αισιοδοξίας στους συνανθρώπους μας. Με ένα πολύ οικονομικό εισιτήριο, που φέτος θα είναι 2€ για τις κινηματογραφικές προβολές, 3€ για τις θεατρικές παραστάσεις και το Φεστιβάλ Μαριονέτας και Σκιών και 8.5€ εισιτήριο διαρκείας 2 ατόμων για 4 θεάματα, το Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου θέλει να είναι προσιτό σε όλους.

Το infokids σε συνεργασία με το Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Τα Παιδιά Πάνε cinema» διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 25 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων "Ψηλά στον ουρανό" στο Δημοτικό Κινηματογράφο Κορυδαλλού Σινέ Παράδεισος το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 19:30.

ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4, Κορυδαλλός
210 - 4960955

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 13:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 25 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids σε συνεργασία με το Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Τα Παιδιά Πάνε cinema» διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 25 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων "Ψηλά στον ουρανό" στο Δημοτικό Κινηματογράφο Κορυδαλλού Σινέ Παράδεισος το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 19:30
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 25 αριθμούς από το 1 ως το 562 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Oι τυχεροί νικητές είναι:

1. Έλενα Βέστε

2. Άγγελος Καράμπελας

3. Κυρικαή Παπαποστόλου

4. Αριστείδης Βλαχογιάννης

5. Νάντια Γκότση

6. Ευδοκία Παπακώστα

7. Δέσποινα Λαγούδη

8. Μαρία Δημονίτσα

9. Κάλυ Φαμέλη

10. Μαριλένα Παπουστή

11. Γιάννης Γιαννόπουλος

12. Παναγιούλα Πώποτα

13. Μαρία Βουλγαράκη

14. Αρχοντούλα Βαρβαρέσσου

15. Λένα Χρηστέα

16. Ηλέκτρα Παύλου

17. Παντελής Γουρλομάτης

18. Βένια Μικρώνη

19. Θανάσης Παπαγεωργίου

20. Ειρήνη Γλύπτη

21. Νίνα Λιβανού

22. Μαριλένα Κανταρτζόγλου

23. Μαρία Γκοβόλια

24. Σόνια Μπιτσάκου

25. Ιάκωβος Απέργης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.