Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 25 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του Χρ. Ζαραλίκου στο Antart (29/4)

Κερδίστε 25 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του Χρ. Ζαραλίκου στο Antart (29/4)

Το Infokids δίνει την δυνατότητα σε 25 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν από κόντα την παράσταση stand up comedy του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο Antart, την Κυριακή 29 Απριλίου στις 21:00.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

M Ο Χριστόφορος
M Ο Ζαραλίκος
M Ο Χριστ-όροφος
M Ο Κωλομπέης
M Ο Ζάρας
M Ο « Γλυκιά Ύπαρξη »
M Ο Κουφολαχανίδας
M Ο Ζαρούλης
M Ο « Ρε τον μαλάκα… »
M Ο « Τι θα γίνει με την ομάδα ρε φίλε » ;
M Ο « Α!!!Ο κύριος απ’ το Wipe Out!!! »

…με λίγα λόγια ο Χριστόφορος Ζαραλίκος… κατεβαίνει μόνος του στη Γλυφάδα!!!
Με χαλαρή διάθεση, βερμούδα και σαγιονάρα, σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας, «παίζει» με το κοινό και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο!
Σε μία απρόβλεπτη και προκλητική παράσταση stand up comedy , που υπάρχει όπως πάντα άφθονο γέλιο μέχρι δακρύων, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ, χωρίς επίσης να λείπουν οι εύστοχοι σχολιασμοί (για όλους και για όλα),η καυστική σάτιρα και βεβαίως οι αυτοσαρκασμοί...!Στις παραστάσεις του αστείρευτου εν λόγω καλλιτέχνη, κυριαρχούν οι μοναδικές πρόζες, οι απίστευτοι & ανατρεπτικοί αυτοσχεδιασμοί αλλά και οι… «διάλογοι» με το κοινό.

Κάθε Παρασκευή στις 21:00
και Κυριακή στις 21:00, στο «AntArt», το νέο και καινοτόμο μουσικό θέατρο στη Γλυφάδα, με είσοδο 4€. Aξιοσημείωτο είναι πως οι πελάτες σερβίρονται μόνοι τους μέσα από το «ανταψυκτήριο» με τιμές όπως 1€ το αναψυκτικό, 2€ η μπύρα, 3€ το κρασί, 4€ το ουίσκι, βότκα κλπ!

AntArt
Μεταξά 52, Γλυφάδα
6974.073.771

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 12.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 25 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids δίνει την δυνατότητα σε 25 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν από κόντα την παράσταση stand up comedy του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο Antart, την Κυριακή 29 Απριλίου στις 21:00
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 25 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 25 αριθμούς από το 1 ως το 576 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 25 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Αλίκη Σαρρή

2. Δήμητρα Σπηλιωτοπούλου

3. Ζαφειρία Καμουτσή

4. Ηλίας Μυλωνάς

5. Θεοφανία Δημοπούλου

6. Άννα Οικονόμου

7. Δανάη Τσιγκάρη

8. Μαργαρίτα Φαρτουσνιάκ

9. Δημήτρης Κατράδης

10. Χριστίνα Κατσανδρή

11. Σόνια Τριανταφυλλίδη

12. Βίκυ Μεταξά

13. Ειρήνη Δριβάκου

14. Θωμάς Βουκελάτος

15. Χριστίνα Κανέλλου

16. Μαρία Ιορδάνογλου

17. Μαρία Δωροθέα Ντόκολα

18. Αγγελική Λιώση

19. Στέλλα Ειρήνη Πλατανιά

20. Λαμπρινή Καραχούντρη

21. Αναστασία Ρεντούλη

22. Πάνος Μωρογιάννης

23. Βασίλης Τρεντιάδης

24. Δέσποινα Αντωνοπούλου

25. Ιγνάτιος Βλουτόγλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.