Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου "Ο φίλος του φίλου μου" από τις εκδόσεις Ουράνιο Τόξο

Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου "Ο φίλος του φίλου μου" από τις εκδόσεις Ουράνιο Τόξο

Ένα βατραχάκι, ο Φράνκ και ένα παπάκι, ο Ντάνι είναι δύο αγαπημένοι πραγματικοί φίλοι.Παίζουν μαζί και ο ένας προσπαθεί να ευχαριστήσει τον άλλο. Ένα νούφαρο είναι ο χώρος που εκτυλίσσεται το παιχνίδι τους. Μέχρι που εμφανίζεται μία όμορφη πεταλούδα και ενώ ο Ντάνι, όταν τη βλέπει, σκέφτεται, ότι είναι ευκαιρία να γίνει μεγαλύτερη η παρέα τους, το βατραχάκι λέει, ότι…μάλλον δεν χωράνε όλο μαζί στο νούφαρο! Ουπς! Αυτό είναι και το θέμα του παιδικού βιβλίoυ “Ο Φίλος του Φίλου μου” της Καλλιόπης Καρυστινού σε εικονογράφηση της Μαρίας Σινάνογλου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ουράνιο Τόξο. Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά από 2 έως 5 ετών και στόχο έχει να προάγει τη συναισθηματική νοημοσύνη, νε κεντρίσει τη φαντασία των παιδιών και πλουτίσει το λεξιλόγιό τους.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα από τα τρία αντίτυπα του βιβλίου "Ο φίλος του φίλου μου" της Καλλιόπης Καρυστινού που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ουράνιο Τόξο.

ISBN: 978-960-9631-01-3
Σελίδες: 24
Εξώφυλλο: Μαλακό

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στις 12:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα από τα τρία αντίτυπα του βιβλίου "Ο φίλος του φίλου μου" της Καλλιόπης Καρυστινού που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ουράνιο Τόξο
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 883 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι νικητές είναι:

1. Ελευθερία Πουλικάκου

2. Ευγενία Παππά

3. Ευαγγελία Γεωργίου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.