Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 βιβλία "Γράμμα στον Άγιο Βασίλη"

Κερδίστε 3 βιβλία "Γράμμα στον Άγιο Βασίλη"

Κάντε στο παιδί σας, στο εγγόνι, στο βαφτιστήρι, ένα δώρο ιδιαίτερο που θα κρατήσει για πάντα στις σελίδες του τη χαρά των Χριστουγέννων και τη μαγεία της παιδικής ηλικίας. Tο "Γράμμα στον Άγιο Βασίλη" είναι μία πρωτότυπη ιστορία γεμάτη από τη μαγεία των Χριστουγέννων και από την διαχρονική σχέση των παιδιών με τον Άγιο Βασίλη και με τα δώρα που εκείνος τους φέρνει. Στις σελίδες του το παιδί γίνεται "ο πρωταγωνιστής" της ιστορίας με τις δικές του μοναδικές φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες του είναι μέρος της εικονογράφησης και ακολουθεί μαγικά την εξέλιξη της ιστορίας, σελίδα σελίδα, μέχρι το πρωινό της νέας χρονιάς που θα ανοίξει τα δώρα του.Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη, με αφιέρωση από εσάς που θα το δωρίσετε, "γίνεται ένα δώρο για πάντα¨.

Εάν λοιπόν το "Γράμμα στον Άγιο Βασίλη" σας κέντρισε το ενδιαφέρον και θέλετε να προσφέρετε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο στο παιδί σας, δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα από τα τρία βιβλία που σας προσφέρουμε.

Λίγα λόγια για την προσφορά:

Η δυνατότητα παραγγελίας θα υπάρχει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου και η παράδοση του θα γίνει μέσω των ΕΛΤΑ. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν την 1η Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, ανάλογα με την ημερομηνία της παραγγελίας σας.

Η τιμή του βιβλίου για παραγγελίες μέχρι τις 20 Νοεμβρίου είναι 20,90€ Μετά από αυτή την ημερομηνια και μέχρι τέλος Νοεμβρίου η τιμή θα είναι 24,90€

Στο www.your-playground.com θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη παραγγελία σας και να αποκτήσετε το βιβλίο.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 12:00 π.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Εάν λοιπόν το "Γράμμα στον Άγιο Βασίλη" σας κέντρισε το ενδιαφέρον και θέλετε να προσφέρετε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο στο παιδί σας, δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα από τα τρία βιβλία που σας προσφέρουμε.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμoύς από το 1 ως το 1.132 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μαριλένα Ευστρατιάδη

2. Τζένη Σακκοπούλου

3. Χριστίνα Κωνσταντινίδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.