Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 δαντελένια σουτιέν θηλασμού Carriwell.gr

Κερδίστε 3 δαντελένια σουτιέν θηλασμού Carriwell.gr


Τα σουτιέν εγκυμοσύνης της Carriwell παρέχουν εδώ και 15 χρόνια, σε 30 χώρες, τη σιγουριά στις μανούλες ότι φορούν τα πιο κατάλληλα εσώρουχα, που προσφέρουν άνεση και τις διευκολύνουν στις απαιτητικές περιόδους εγκυμοσύνης και λοχείας, χωρίς να επιβαρύνουν το σώμα τους. Τα εσώρουχα θηλασμού και εγκυμοσύνης Carriwell είναι μία πλήρης σειρά που θα σας καλύψει από τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης σας.

H Carriwell.gr προσφέρει σε 3 αναγνώστριες του Infokids.gr από ένα δαντελένιο σουτιέν με βαμβάκι και δαντέλα, που σχεδιάστηκε ειδικά για να διευκολύνει το θηλασμό προσφέροντάς σας τη μέγιστη άνεση.

Η απαλή ελαστική δαντέλα ακολουθεί τις φυσικές καμπύλες του σώματος και το εύκολο άνοιγμα σε στιλ κρουαζέ επιτρέπει στο μωρό να θηλάζει εύκολα. Το δαντελένιο αυτό σουτιέν της Cariwell.gr είναι ιδανικό και για τη νύχτα λόγω της απαλής στήριξης που παρέχει. Η φίνα ποιότητα της δαντέλας και του υφάσματος προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς, ενώ δεν έχει κλιπ ή κουμπιά που να έρχονται σε επαφή με το ευαίσθητο δέρμα του στήθους. Στο Carriwell.gr μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν, καθώς και να ενημερωθείτε για όλες τις σειρές τις εταιρίας: σειρά χωρίς ραφές, ρούχα θηλασμού, ρούχα από οργανικές ύλες, ζώνες εγκυμοσύνης και πολλά άλλα είδη.

Ενώ με ένα Like στη σελίδα της στο Facebook: https://www.facebook.com/carriwell, θα ενημερώνεστε πάντα πρώτη για προσφορές και νέες παραλαβές.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tρίτη 19 Φεβρουαρίου στις 13 μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • H Carriwell.gr προσφέρει σε 3 αναγνώστριες του Infokids.gr από ένα δαντελένιο σουτιέν με βαμβάκι και δαντέλα, που σχεδιάστηκε ειδικά για να διευκολύνει το θηλασμό προσφέροντάς σας τη μέγιστη άνεση
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 803 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι νικητές είναι
:

1. Γιώτα Μασγάλια

2. Θάλεια Αθανίτη

3. Παναγιώτα Μαλαθρά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.