Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την κουκλοθεατρική παράσταση "Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας" στο Playgroup (23/11)

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την κουκλοθεατρική παράσταση "Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας" στο Playgroup (23/11)

Ο μέρμηγκας δούλευε και ο τζίτζικας γελούσε. Μα αυτό δεν κράτησε πολύ γιατί ο χειμώνας έχει μπεί. Το σαλιγκάρι ο Ηρακλής, η πασχαλίτσα η Φιλιώ τι ρόλο λέτε να παιξαν σε αυτό το σκηνικό; Ελάτε να το ανακαλύψουμε μαζί παρέα με τις κούκλες στο κουκλοδάσος της Αγγελικης που έρχεται στο Playgroup την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα! Μια φανταστική παράσταση ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά προσχολικής ηλικίας με χειροποίητες κούκλες.Μετά το τέλος της παράστασης τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον τρόπο κατασκευής, διάφορα είδη κούκλας και να έρθουν σε επαφή με τα υλικά με τρόπο διασκεδαστικό!

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις τρεις διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε από κοντά την κουκλοθεατρική παράσταση "Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας" που θα παρουσιαστεί στο Playgroup την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα.

Είσοδος: Δωρεάν για τα μέλη της Playgroup Hellas (πληροφορίες για το πως θα γίνετε μέλη στο www.playgroup.gr)

5 ευρώ το κάθε παιδί (9ευρώ τα 2 αδέρφια, 12ευρώ τα 3 αδέρφια)

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων ειναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο 210 6090770 έως την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου.

Ωρες παραστάσεων στις 18.00 και 19.30

Playgroup
Κύπρου 37Β Αγία Παρασκευή
210 609077

Μην ξεχάσετε να κάνετε like στην σελίδα του Playgroup στο Facebook για να ενημερώνεστε για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε εβδομάδα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 14:00 π.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις τρεις διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε από κοντά την κουκλοθεατρική παράσταση "Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας" που θα παρουσιαστεί στο Playgroup την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμoύς από το 1 ως το 125(όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νινητές είναι:

1. Δήμητρα Σκούτα

2. Σταυρούλα Πιερρινάκου

3. Χρύση Ταμπουρίδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.