Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Ο κήπος με τις 11 γάτες» του Λουτσιάνο Μοράτι, στο θέατρο Αποθήκη (26/12/2011)

Το Infokids.gr σάς δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο κήπος με τις 11 γάτες» του Λουτσιάνο Μοράτι, στο θέατρο Αποθήκη (26/12/2011), στις 15.15 μμ.

Το 2004 για πρώτη φορά, σε συνεργασία με τον τομέα πρόληψης Κ.Ε.Θ.ΕΑ παρουσιάσαμε το παραμύθι του Ιταλού συγγραφέα και ψυχολόγου Λουτσιάνο Μοράτι, «Ο Κήπος με τις 11 Γάτες ». Πρόκειται για μία εκπληκτική και διδακτική ιστορία, ένα πρωτοποριακό και σύγχρονο έργο, διασκευασμένο για τις θεατρικές ανάγκες από τον σκηνοθέτη του θιάσου μας κ. Γιάννη Κόκκινο.

Μέσα από μια διασκεδαστική περιπέτεια, πού προσφέρεται να μιλήσει σε παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών για την πρόληψη της χρήσης των εξαρτησιογόνων ουσιών, βγαίνουν μηνύματα και διδάγματα που βοηθούν τα παιδιά αυτής της τρυφερής ηλικίας να αντιμετωπίσουν φοβίες, άγχος, μοναξιά, την αδυναμία να δεχθούν μια ήττα, τη μετάθεση προβλημάτων κ.ά.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η παράσταση διαδραματίζεται σ’ έναν κήπο που ζουν διάφορες γάτες, μικρές και μεγάλες.

Η ζωή τους κυλάει ήρεμα, γεμάτη από τραγούδια, σκανδαλιές, καβγάδες , χορούς και παιχνίδι, μέχρι την ημέρα που γνωρίζονται με την γάτα του ΣΙΑΜ, η οποία τους μοιράζει το «μαγικό φίλτρο» που υπόσχεται να τους χαρίσει την ε υ τ υ χ ί α…Οι φιλίες δοκιμάζονται, κλονίζονται οι ισορροπίες των σχέσεων, αλλά η αίσια λύση στα ψεύτικα διλήμματα που δημιούργησε η εμφάνιση της γάτας του Σιάμ, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη των χαρακτήρων.

Τις Γ Α Τ Ε Σ υποδύονται 7 επαγγελματίες ηθοποιοί μέλη του Σ.Ε.Η.

Τη διασκευή και τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο σκηνοθέτης κ. Γιάννης Κόκκινος.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία & Θεατρική διασκευή: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Χορογραφίες: ΖΩΗ ΣΑΡΙΔΟΥ

Σκηνικά – Κοστούμια: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΥΛΕΑΣ

Μουσική: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Κατασκευή Μάσκας: ΑΦΟΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Ελένη Τριανταφύλλου, Ηλίας Νάκος,

Νικολέτα Κοφινά, Μιχάλης Κόκκινος,

Κατερίνα Τσιμόγιαννη, Ηλίας Παγούρας,

Κατερίνα Μπιμπή

* * Το συγκεκριμένο παραμύθι έχει την έγκριση του Υ.Π.Π.ΕΘ και του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, για την χρήση του στα σχολεία, από δασκάλους που έχουν κάνει σεμινάρια στο ΚΕΘΕΑ.

INFO

Παιδική Σκηνή Θεάτρου ΑΠΟΘΗΚΗ

Σαρρή 40, Ψυρρή-Θησείο

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • ΤΤο Infokids.gr σάς δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο κήπος με τις 11 γάτες» του Λουτσιάνο Μοράτι, στο θέατρο Αποθήκη (26/12/2011), στις 15.15 μμ. με δεκτές συμμετοχές από την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, στις 14.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 3 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

>Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 654 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Παναγιώτης Μητσός

2. Γιώργος Δημακόπουλος

3. Αρχοντούλα Κοιλάκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.