Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η2Ο: 7 σταγόνες φτάνουν» από το κουκλοθέατρο Κέντρο Βάρους (20/2)

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η2Ο: 7 σταγόνες φτάνουν» από το κουκλοθέατρο Κέντρο Βάρους (20/2)

Το InfoKids.gr σε συνεργασία με το κουκλοθέατρο Κέντρο Βάρους διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για την παιδική παράσταση «Η2Ο: 7 σταγόνες φτάνουν» την Κυριακή 20/2 και ώρα 12:00. Πρόκειται για μία παράσταση βασισμένη στο βιβλίο του Alain Grousset «Ένα πράσινο μυρμήγκι» (εκδόσεις Παπαδόπουλος).

Η υπόθεση
Ο Μάρκος δε συγυρίζει ποτέ το δωμάτιό του. Προτιμά να κάνει πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Φτάνει όμως η μέρα που η μαμά χάνει την υπομονή της. Ο Μάρκος αρχίζει το συγύρισμα. Περίεργο! Αυτός ο πύραυλος ανάμεσα στα παιχνίδια, δεν είναι δικός του. Ένα μυρμήγκι-αστροναύτης βγαίνει από μέσα. Έχει προσγειωθεί αναγκαστικά στο δωμάτιο του Μάρκου γιατί έμεινε από καύσιμα. Μόνο με 7 σταγόνες Η2Ο θα μπορέσει να ξαναπετάξει...

Ένα έργο επιστημονικής φαντασίας για παιδιά, που με πολλή ακαταστασία, μιλάει για τη συνεργασία, τη φιλία, αλλά και την έλλειψη νερού.

Η παράσταση συνδυάζει τις μαρότες (κούκλες σε ραβδί) με το μαύρο θέατρο και το θέατρο σκιών.
Κάθε Κυριακή στις 12.00 στο TAF Νορμανού 5, Μοναστηράκι

Συντελεστές
Κούκλες, σκηνοθεσία: Κλειώ Κιούλπαλη, Ανθίππη Πετράκη
Κατασκευές, φωτισμοί: Γκάυ Στεφάνου
Ήχος: Δημήτρης Στάμου

Διάρκεια: 45 λεπτά.
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Για κρατήσεις θέσεων τηλ. 6976 679519, 210 3238757

Πού: TAF Νορμανού 5, Μοναστηράκι
Κουκλοθέατρο ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ
Κλειώ Κιούλπαλη, Ανθίππη Πετράκη
Έδρα Κ. Μπαλάνου 37 Τ.Κ.116 36 Αθήνα
Τηλ. 210 6461863
e-mail: kentro.varous@hol.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 τυχερούς

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με το κουκλοθέατρο Κέντρο Βάρους διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για την παιδική παράσταση «Η2Ο: 7 σταγόνες φτάνουν» την Κυριακή 20/2 και ώρα 12:00 με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, στις 14.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του), θα επιλέξει τους 3 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι οι προσκλήσεις που θα κερδίσουν οι νικητές ισχύουν μόνο για την παράσταση της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου 2011.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 367 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 νικητές.

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

Παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλ. 6976 679519, 210 3238757 για επιβεβαίωση της προσέλευσής σας.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.