Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το χωριό της ΑΒ» στο Θέατρο του Ήλιου (7/10)

Το infokids δίνει την δυνατότητα σε τρεις τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παιδική θεατρική παράσταση «Το χωριό της ΑΒ» στο Θέατρο του Ήλιου την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 13:30 το μεσημέρι.

Η υπόθεση του έργου:

«Το χωριό της ΑΒ» είναι μια θεατρική παράσταση που πρωτοπαρουσιάστηκε μόλις το 2006 αλλά παρολαυτά κατάφερε να κερδίσει την αγάπη των μικρών παιδιών από την πρώτη στιγμή. Κάθε χρόνο όταν η Αλεξία Αλεξίου κάνει λίγα ταξίδια στο «Χωριό της ΑΒ», νήπια, «πρωτάκια» και «δευτεράκια» με τους γονείς τους ή τις δασκάλες τους, σπεύδουν να κλείσουν θέσεις. Φέτος στο ταξίδι χωράνε πιο πολλοί καθώς η παράσταση μεταφέρεται στο «Θέατρο του Ήλιου». Για λίγες μόνες παραστάσεις η μικρή Μαργαρίτα με το ιπτάμενο μολύβι της επισκέπτονται το χωριό των γραμμάτων και γνωρίζουν σύμφωνα και φωνήεντα από κοντά. Μην το χάσετε!

Για παιδιά ηλικίας 4,5- 8 ετών.

Πού: Θέατρο του Ήλιου, Φρυνίχου 10, Πλάκα
Πότε: Κυριακές 7,14,21,28/10 και 4/11 στη 13:30
Διάρκεια : 50΄
Εισιτήρια: 9 ευρώ / Οικογενειακό 4 ατόμων : 28 ευρώ
Τηλ. 210 3227507 – 210 3231591.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 12 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids δίνει την δυνατότητα σε τρεις τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παιδική θεατρική παράσταση «Το χωριό της ΑΒ» στο Θέατρο του Ήλιου την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 13:30 το μεσημέρι
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμoύς από το 1 ως το 765 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές:

1. Βούλα Κουβατά

2. Λίτσα Γκότζια

3. Μαρία Μάγκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.