Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 δωροκάρτες για Babyproofing, από την κορυφαία εταιρία παιδικής ασφάλειας Safebebe

Κερδίστε 3 δωροκάρτες για Babyproofing, από την κορυφαία εταιρία παιδικής ασφάλειας Safebebe

Το Infokids.gr και η Safebebe σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε 3 δωροκάρτες για Προϊόντα και Υπηρεσίες Babyproofing. Η πρώτη δωροκάρτα είναι αξίας 50 ευρώ, η δεύτερη και η τρίτη δωροκάρτα αξίας 30 ευρώ η κάθε μία.

Αν λοιπόν κι εσείς, θέλετε το μωρό σας να μεγαλώνει σε ένα ασφαλές περιβάλλον, γνωρίστε τη Safebebe! Η Safebebe, παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα που έχουν σκοπό να μειώσουν την πιθανότητα να συμβεί ένα παιδικό ατύχημα, και ταυτόχρονα να μειωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού αν το ατύχημα τελικά συμβεί.

Η safebebe, αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση babyproofing κάθε χώρου. Αυτός ο χώρος μπορεί να είναι το σπίτι σας, το εξοχικό, καμπίνες σκάφους, ακόμη και ο παιδικός σταθμός ή δωμάτια ξενοδοχείων κλπ.

Κι ασφαλώς απο τη Safebebe, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες Babyproofing, αλλά να γνωρίσετε και τα προϊόντα που συμβάλλουν σε αυτό!


Όσον αφορά στο  διαγωνισμό μας, δηλώστε συμμετοχή τώρα. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει την δωροκάρτα αξίας 50 ευρώ, ο δεύτερος και ο τρίτος νικητής από μια Δωροκάρτα αξίας 30 ευρώ! Τις Δωροκάρτες θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε κάνοντας αγορές από το site της Safebebe, (www.safebebe.gr) με προϊόντα αξίας ίσης ή ως έκπτωση σε Προϊόντα μεγαλύτερης. Οι Δωροκάρτες δεν ανταλλάσσονται με μετρητά.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tετάρτη 4 Ιανουαρίου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

o Το Infokids.gr και η Safebebe σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε 3 δωροκάρτες για Προϊόντα και Υπηρεσίες Babyproofing . Η πρώτη δωροκάρτα είναι αξίας 50 ευρώ, η δεύτερη και η τρίτη δωροκάρτα αξίας 30 ευρώ η κάθε μία με δεκτές συμμετοχές έως και την Tετάρτη 4 Ιανουαρίου, στις 14.00 μ.μ.
o Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 3 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
o Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
o Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
o Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
o Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
o Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
o Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 968 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές μας είναι:

1. Βασίλειος Μαυρομάτης

2. Γεωργία Βασιλοπούλου

3. Κατερίνα Πιτσίδα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.