Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 είδη οικιακής χρήσης από το Home Outlet N24

Κερδίστε 3 είδη οικιακής χρήσης από το Home Outlet N24

Το σπίτι είναι ο προσωπικός παράδεισος του καθενός που προπαθεί να τον διακοσμήσει με τα ωραιότερα είδη οικιακής και όχι μόνον χρήσης που θα φέρουν την προσωπική σφραγίδα του γούστου του κάνοντας τον να νιώθει οικεία στο εσωτερικό του. Το ανανεωμένο Home Outlet της Ν24 μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε 5.000 επώνυμα ιταλικά είδη όπως Abert, Benetton, Bitossi, Broggi, Cacharel, Giannini, Guzzini, Fade, Valentino αυτό που ταιριάζει στο δικό μας ύφος σε τιμές απίστευτα προσιτές. Ενδεικτικά, θα βρείτε καθημερινά και βραδινά πορσελάνινα σερβίτσια, μαχαιροπήρουνα, κρυστάλλινα ποτήρια, αξεσουάρ κουζίνας, διακοσμητικά, αλλά και πρωτότυπα παιδικά gadgets και εξειδικευμένα είδη μαγειρικής. Το Home Outlet Ν24 είναι η ιδανική επιλογή για έξυπνες αγορές που θα προσφέρετε ως δώρο με μοναδικό αμπαλάζ, καθώς έχετε τη δυνατότητα αλλαγής καθώς και πληρωμής με πιστωτική κάρτα! Επιπλέον, για αγορές αξίας πάνω από 50€ σε επιλεγμένα είδη, σας προσφέρετε ένα συμβολικό δώρο!


Για τους αναγνώστες του infokids, το Home Outlet N24 προσφέρει σε 1 τυχερό κατόπιν κληρώσεως ένα φωτιστικό E-My By Guzzini και σε 2 τυχερούς μία επιφάνεια εργασίας με μαχαίρια inox χρωματιστά της εταιρείας Brandani.

Σημ: Η παραλαβή των δώρων θα γίνει αποκλειστικά μέχρι τις 31 Ιανουαρίου από το Home Outlet N24 με την επίδειξη της ταυτότητας των νικητών.

Λίγα λόγια για το Studio N24:

Η εταιρεία Studio N24 αποσκοπεί στο να να προσαρμόσει την πολύτιμη υφή του κρυστάλλου στην καθημερινότητα μας, προσδίδοντας της έτσι την πολυτέλεια που θα την ομορφύνει. Χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό σχεδιάζονται και παράγονται κρυστάλλινες χειροποίητες σειρές ποτηριών χαραγμένες με διαμάντι για κάθε είδος ποτηριού. Η εταιρεία έχει αποκτήσει ένα αξιόπιστο brand name στο κρυστάλλινο ποτήρι, καθώς είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει επενδύσει σε μηχανολογικό εξοπλισμό με δυνατότητα παραγωγής έως 4.500 ποτηριών ημερησίως.Η ποιότητα των προϊόντων εξασφαλίζεται από τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο ο οποίος γίνεται κατά τη διάρκεια παραγωγής αλλά και κατά τη διάρκεια συσκευασίας με τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Η ποιότητα κατασκευής των ειδών, η μοντέρνα σχεδίαση τους και η πληθώρα διαφορετικών design σε συνδυασμό με την εμπειρία, το κύρος του ονόματος, την άψογη εξυπηρέτηση, αλλά και τις προσιτές τιμές, μετατρέπουν τα κρυστάλλινα αντικείμενα σε αντικείμενα υψηλής αισθητικής.

Home Outlet N24
Λυσία 57 (γέφυρα Ροσινιόλ – όπισθεν ΟΠΑΠ) στο Περιστέρι,
210 5763918-20

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις προσφορές του Home Outlet N24 μπορείτε να βρείτε στο http://www.studio-n24.gr/index.php?main_page=page&id=18 και στο facebook http://www.facebook.com/pages/Studio-N24/125081797508800

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 14:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Για τους αναγνώστες του infokids, η εταιρεία Home Outlet N24 προσφέρει σε 1 τυχερό κατόπιν κληρώσεως ένα φωτιστικό E-My By Guzzini και σε 2 τυχερούς μία επιφάνεια εργασίας με μαχαίρια inox χρωματιστά της εταιρείας Brandani
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 2.319 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Έλενα Σακελάρη- ένα φωτιστικό E-My By Guzzini

2. Χρήστος Καραχρήστος- μία επιφάνεια εργασίας με μαχαίρια inox χρωματιστά της εταιρείας Brandani

3. Δημήτρης Βασιλάκος- μία επιφάνεια εργασίας με μαχαίρια inox χρωματιστά της εταιρείας Brandani

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.