Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 κουρέματα για παιδιά και εφήβους στο Dancing Scissors!

Κερδίστε 3 κουρέματα για παιδιά και εφήβους στο Dancing Scissors!

photo1Το Dancing Scissors είναι το πρώτο κομμωτήριο στην Ελλάδα, αποκλειστικά για παιδιά και εφήβους, που φέρνει το κούρεμα στον κόσμο των παιδιών – και όχι το αντίστροφο! Ενας χώρος παραμυθένιος που κεντρίζει τη φαντασία και το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Αποτελεί ένα ιδανικό περιβάλον για το πρώτο κούρεμα των μικρών παιδιών όχι μόνο λόγο της διαμόρφωση αλλά και λόγο της μη τοξικότητας του χώρου σε αντίθεση με τα κομμωτήρια ενηλίκων. Οι κομμωτές δεν προσαρμόζουν απλώς τις γνώσεις τους στο παιδικό κούρεμα, αλλά έχουν την εμπειρία για να κουρεύουν παιδιά και είναι εξειδικευμένοι στα παιδικά χτενίσματα, ενώ τα προϊόντα που αποκλειστικά χρησιμοποιούνται και διατίθενταιι είναι 100% οργανικά για να προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών.

Εάν ήρθε η ώρα να κουρέψετε το παιδάκι σας και ψάχνετε το ιδανικό κομμωτήριο που θα κάνει την διαδικασία του κουρέματος παιχνίδι σπεύστε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε 1 από τα τρία κουρέματα για παιδιά από 5 μηνών έως 14 χρονών προσφορά του Dancing Scissors.

photo2

Λίγα λόγια για την προσφορά:

Το Dancing Scissors καλύπτει τις ανάγκες τόσο των μικρότερων όσο και των μεγαλύτερων παιδιών. Το ένα μέρος είναι για παιδιά έως 7 ετών εξοπλισμένο με περίτεχνους καθρέφτες και αντί για καρέκλες υπάρχουν χρωματιστά τρένα, αεροπλάνα και αυτοκίνητα. Ο prive χώρος είναι για τα μεγαλύτερα παιδιά όπου ο αυτοφωτιζόμενος καθρέφτης θυμίζει «Χολιγουντιανό» καμαρίνι ενώ το play station διασκεδάζει αγόρια και κορίτσια κατά το κούρεμά τους.΄Ολα τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ταινία σε DVD, καθώς κουρεύονται. Μπορούν ακόμα να παίξουν, να ζωγραφίσουν και να ασχοληθούν με μαγνητικούς τοίχους κατά την παραμονή τους στο χώρο μας. Ο χώρος του Dancing Scissors, ζεστός και ονειρικά διακοσμημένος, είναι ιδανικός και διατίθεται για παιδικά πάρτι! Επιπλέον, το Dancing Scissors προσφέρει υπηρεσίες τρυπήματος αυτιών με την ασφαλή ιατρική μέθοδο που εγγυάται την αποφυγή αλλεργιών καθώς τα σκουλαρίκια είναι από φυσικό χειρουργικό ράμμα. Το τρύπημα γίνεται με 100% αποστειρωμένα μιας χρήσεως υλικά. Τέλος, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερα αξεσουάρ για τους λιλιπούτειους φίλους μας όπως τα βραβευμένα φυτικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών καθώς και τα φυτικά μανό σε μοναδικά χρώματα για μικρές πριγκίπισσες!

Dancing Scissors
Τατοίου 102 (εμπορικό κέντρο)
Νέα Ερυθραία
Τηλ 210 8001779
www.facebook.com/dancingscissors

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 13:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 1 από τα τρία κουρέματα για παιδιά από 5 μηνών έως 14 χρονών προσφορά του Dancing Scissors.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 743 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Δημήτρης Ξενόπουλος

2. Δανάη Πετροκοίλη

3. Ελένη Ντρίνια

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.