- InfoKids - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 3 κουρέματα για παιδιά και εφήβους στο Dancing Scissors!

Το Dancing Scissors [2] [1] είναι το πρώτο κομμωτήριο στην Ελλάδα, αποκλειστικά για παιδιά και εφήβους, που φέρνει το κούρεμα στον κόσμο των παιδιών – και όχι το αντίστροφο! Ενας χώρος παραμυθένιος που κεντρίζει τη φαντασία και το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Αποτελεί ένα ιδανικό περιβάλον για το πρώτο κούρεμα των μικρών παιδιών όχι μόνο λόγο της διαμόρφωση αλλά και λόγο της μη τοξικότητας του χώρου σε αντίθεση με τα κομμωτήρια ενηλίκων. Οι κομμωτές δεν προσαρμόζουν απλώς τις γνώσεις τους στο παιδικό κούρεμα, αλλά έχουν την εμπειρία για να κουρεύουν παιδιά και είναι εξειδικευμένοι στα παιδικά χτενίσματα, ενώ τα προϊόντα που αποκλειστικά χρησιμοποιούνται και διατίθενταιι είναι 100% οργανικά για να προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών.

Εάν ήρθε η ώρα να κουρέψετε το παιδάκι σας και ψάχνετε το ιδανικό κομμωτήριο που θα κάνει την διαδικασία του κουρέματος παιχνίδι σπεύστε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε 1 από τα τρία κουρέματα για παιδιά από 5 μηνών έως 14 χρονών προσφορά του Dancing Scissors [2].

Λίγα λόγια για την προσφορά:

Το Dancing Scissors [2] καλύπτει τις ανάγκες τόσο των μικρότερων όσο και των μεγαλύτερων παιδιών. Το ένα μέρος είναι για παιδιά έως 7 ετών εξοπλισμένο με περίτεχνους καθρέφτες και αντί για καρέκλες υπάρχουν χρωματιστά τρένα, αεροπλάνα και αυτοκίνητα. Ο prive χώρος είναι για τα μεγαλύτερα παιδιά όπου ο αυτοφωτιζόμενος καθρέφτης θυμίζει «Χολιγουντιανό» καμαρίνι ενώ το play station διασκεδάζει αγόρια και κορίτσια κατά το κούρεμά τους.΄Ολα τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ταινία σε DVD, καθώς κουρεύονται. Μπορούν ακόμα να παίξουν, να ζωγραφίσουν και να ασχοληθούν με μαγνητικούς τοίχους κατά την παραμονή τους στο χώρο μας. Ο χώρος του Dancing Scissors, ζεστός και ονειρικά διακοσμημένος, είναι ιδανικός και διατίθεται για παιδικά πάρτι! Επιπλέον, το Dancing Scissors [2] προσφέρει υπηρεσίες τρυπήματος αυτιών με την ασφαλή ιατρική μέθοδο που εγγυάται την αποφυγή αλλεργιών καθώς τα σκουλαρίκια είναι από φυσικό χειρουργικό ράμμα. Το τρύπημα γίνεται με 100% αποστειρωμένα μιας χρήσεως υλικά. Τέλος, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερα αξεσουάρ για τους λιλιπούτειους φίλους μας όπως τα βραβευμένα φυτικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών καθώς και τα φυτικά μανό σε μοναδικά χρώματα για μικρές πριγκίπισσες!

Dancing Scissors
Τατοίου 102 (εμπορικό κέντρο)
Νέα Ερυθραία
Τηλ 210 8001779
www.facebook.com/dancingscissors [2]

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 13:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [3]", nethall.gr [4], KERDISETO [5] , www.jaba.gr [6], www.tixerakias.com [7], www.saveandwin.gr [8]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 743 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Δημήτρης Ξενόπουλος

2. Δανάη Πετροκοίλη

3. Ελένη Ντρίνια