Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 παιδικά ρουχαλάκια από το Marelvin baby

Κερδίστε 3 παιδικά ρουχαλάκια από το Marelvin baby

Για τους λιλιπούτειους πρωταγωνιστές της ζωής μας θέλουμε πάντα να τους εξασφαλίζουμε τα ωραιότερα και πιο καλόγουστα ρούχα γιατί δεν χορταίνουμε να τα καμαρώνουμε και να κοιτάζουμε. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι το καλό γούστο και οι προσεγμένες επιλογές ρούχων είναι κάτι που ο γονιός με τον τρόπο του εμφυσύει στο παιδί. Η σημερινή μας προσφορά είναι ένα τρία δωράκια για παιδιά που θέλουν να ξεχωρίζουν και να εντυπωσιάζουν.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Marelvin baby προσφέρει σε διαγωνισμό ένα πλήρες σετ "Angel wings" φορμάκι-σεντονάκι/σελτεδάκι-σαλιάρα για μωρό 0-12μηνών αξίας 63 ευρώ, ένα φουστάκι tutu ροζ για μωρό 0-24 μηνών αξίας 29 ευρώ και ένα Luxury baby lace, ολόσωμο στράπλες δαντελένιο φορμάκι για παιδιά 0μηνών-4ετών(6ετών) σε ροζ χρώμα αξίας 37 ευρώ, που θα κερδίσουν τρεις τυχεροί αναγνώστες

Ας γνωρίσουμε το Marelvin baby

Η δημιουργία της εταιρίας "Marelvin baby" ξεκίνησε από την απεριόριστη αγάπη προς τις κόρες της δημιουργού, Μάρσια και Ελβίνα, αλλά και για όλα τα παιδάκια του κόσμου!Με βασικό στόχο λοιπόν αυτήν την αγάπη αλλά και το σεβασμό προς τις πιο σημαντικές στιγμές-ορόσημα της ζωής σας, το Marelvin baby προσπαθεί να υλοποιήσει με προθυμία τα όνειρά μικρών και μεγάλων. Με προσήλωση στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα αλλά με σύνθημα "Όρια στη φαντασία δεν υπάρχουν!" μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τις υπέροχες δημιουργίες για όλες τις περιστάσεις και εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής. Πρωτότυπες μπομπονιέρες,προσκλητήρια και χειροποίητες κατασκευές που αποπνέουν σκανταλιά και τρυφερότητα, γλυκύτητα και μαγεία,πολυτέλεια και τελειότητα υλοποιούν το όνειρό σας για μια τελετή γάμου ή βάπτισης ονειρεμένη, που δεν θα φθαρεί ποτέ με το πέρασμα του χρόνου γιατί θα έχει χαραχθεί βαθιά μέσα στην ψυχούλα σας.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 11:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα Marelvin baby προσφέρει σε διαγωνισμό ένα πλήρες σετ "Angel wings" φορμάκι-σεντονάκι/σελτεδάκι-σαλιάρα για μωρό 0-12μηνών αξίας 63 ευρώ, ένα φουστάκι tutu ροζ για μωρό 0-24 μηνών αξίας 29 ευρώ και ένα Luxury baby lace, ολόσωμο στράπλες δαντελένιο φορμάκι για παιδιά 0μηνών-4ετών(6ετών) σε ροζ χρώμα αξίας 37 ευρώ, που θα κερδίσουν τρεις τυχεροί αναγνώστες
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμoύς από το 1 ως το 842 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Αλεξάνδρα Μίσσα- ένα πλήρες σετ "Angel wings" φορμάκι-σεντονάκι/σελτεδάκι-σαλιάρα για μωρό 0-12μηνών αξίας 63 ευρώ

2. Γιώργος Οικονόμου- ένα φουστάκι tutu ροζ για μωρό 0-24 μηνών αξίας 29 ευρώ

3. Λευκοθέα Ζέρβα- ολόσωμο στράπλες δαντελένιο φορμάκι για παιδιά 0μηνών-4ετών(6ετών) σε ροζ χρώμα αξίας 37 ευρώ

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.