Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 πιστοποιημένους βιοκαθαρισμούς (2 στρώματα+1 σαλόνι) προσφορά της CleanAction

Κερδίστε 3 πιστοποιημένους βιοκαθαρισμούς (2 στρώματα+1 σαλόνι) προσφορά της CleanAction

Το σπίτι μας όσο κι αν το περιποιούμαστε και το καθαρίζουμε, η μάχη με τα μικρόβια και τη σκόνη καταλήγει εις βάρος μας καθώς μικροοργανισμοί αόρατοι δια γυμνού οφθαλμού τρυπώνουν σε στρώματα και έπιπλα επιδεινώνοντας την υγεία μας και ειδικότερα όσους ταλαιπωρούνται από αλλεργία του αναπνευστικού συστήματος.

Σεβόμενοι τις δυσκολίες των καιρών μας η εταιρία Cleanaction προσφέρει σε 3 αναγνώστες του infokids.gr 3 πιστοποιημένους οικολογικούς βιοκαθαρισμούς. Ειδικότερα, 2 νικητές θα κερδίσουν ένα καθαρισμό στρώματος - απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών, απολύμανση στρώματος και αντιαλλεργική προστασία και 1 νικητής θα κερδίσει ενα καθαρισμό 5θέσιο σαλονιού που περιλαμβάνει ξελέκιασμα, απολύμανση και αντιαλλεργική προστασία σε όλο το σαλόνι.

Λίγα λόγια για την CleanAction

Η εταιρία μας CleanAction δραστηριοποιείται στον χώρο του εξειδικευμένου οικολογικού καθαρισμού από το 2008 έχοντας ως κύριο στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με οικολογική συνείδηση. Κύριο μέλημα της επιχείρησης είναι η εξασφάλιση ενός πεντακάθαρου και υγιεινού περιβάλλοντος, απαλλαγμένο από ενοχλητικούς λεκέδες, αλλεργιογόνες ουσίες, παθογόνους οργανισμούς, μικρόβια κ.α., ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν ένα υγιέστερο περιβάλλον διαμονής το οποίο θα τους χαρίσει ευεξία και οικογενειακή γαλήνη. Το προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο πάνω στην τεχνογνωσία του οικολογικού καθαρισμού, χρησιμοποιούνται πάντα εξελιγμένα μηχανήματα και βραβευμένα καινοτόμα οικολογικά καθαριστικά νέας τεχνολογίας Microsplitting (μικροδιάσπαση) και Allerg-STOP Repellant (αντιαλλεργική προστασία) προσφέροντας στον καταναλωτή άριστες υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και υγιεινής στρωμάτων, μαξιλαριών, σαλονιών, καθισμάτων, μοκετών, χαλιών κ.α. Οι πιστοποιημένες υπηρεσίες εφαρμόζονται καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου, επί τόπου στον χώρο σας. Για πεντακάθαρες και υγιεινές λύσεις καλέστε τους ειδικούς της CleanAction γιατί σας αξίζει το καλύτερο. Εκτός των άλλων, η εταιρία αναλαμβάνει καθαρισμό καμπίνας αυτοκινήτων, σκαφών, επαγγελματικών χώρων καθώς και κρυσταλοποίηση σε μάρμαρα και μωσαϊκά. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι δερματολογικά ελεγμένα, πιστοποιημένα και αποτελεσματικά. Μετά το πέρας των εργασιών ο καταναλωτής λαμβάνει πιστοποίηση εργασιών που έγιναν στον χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα Facebook : https://www.facebook.com/cleanaction και Twitter : https://twitter.com/Cleanaction

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 15:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Η η εταιρία Cleanaction προσφέρει σε 3 αναγνώστες του infokids.gr 3 πιστοποιημένους οικολογικούς βιοκαθαρισμούς. Ειδικότερα, 2 νικητές θα κερδίσουν ένα καθαρισμό στρώματος - απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών, απολύμανση στρώματος και αντιαλλεργική προστασία και 1 νικητής θα κερδίσει ενα καθαρισμό 5θέσιο σαλονιού που περιλαμβάνει ξελέκιασμα, απολύμανση και αντιαλλεργική προστασία σε όλο το σαλόνι
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 850 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Κατερίνα Γκουτλά- καθαρισμός στρώματος

2. Μαρία Σμαραγδή- καθαρισμός στρώματος

3. Χαράλαμπος Πετρόχειλος- καθαρισμός 5θέσιου σαλονιού

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.