Κερδίστε 3 πολυτελείς κασετίνες «Μαγικά Παιδικά Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά» από την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου

Το infokids.gr σε συνεργασία με τον Σπύρο Λάμπρου και την παιδική χορωδία του διοργανώνουν διαγωνισμό και χαρίζουν σε 3 τυχερούς αναγνώστες από μια πολυτελή κασετίνα, που περιέχει 2 CD, με 40 τραγούδια για «Μαγικά Παιδικά Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά».
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί και να μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα τρέχει από την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 14.00 μ.μ

Λίγα λόγια για το δώρο σας!
Το 2003, ο Σπύρος Λάμπρου δημιούργησε τη Μικρή Πολιτεία, με σκοπό να παράγει και να έχει την αποκλειστική ευθύνη για τη δημιουργία CD που απευθύνονται σε παιδιά. Η Μικρή Πολιτεία ασχολείται με την έκδοση CD, βιβλίων και μουσικές εκδηλώσεις με την «Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου». Τα CD απευθύνονται σε παιδιά και χαρακτηρίζονται από ποιότητα και εξειδίκευση.Έχει συνεργάτες τους καλύτερους μουσικούς, ενορχηστρωτές, ηχολήπτες και studio.
Η δημιουργία της παιδικής χορωδίας το 1995, ήταν σημαντικότατος παράγοντας για να φτιαχτεί η Μικρή Πολιτεία. Η «Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου» είναι ο πυρήνας της Μικρής Πολιτείας. Χάρις σε αυτήν δημιουργούνται τα περισσότερα CD. Τα παιδιά είναι οι πραγματικοί καλλιτέχνες. Υπάρχουν παιδιά στη χορωδία με πάνω από 450 ώρες καθαρής ηχογράφησης στο στούντιο.
Τη διανομή των CD στα δισκοπωλεία έχει αναλάβει η Sony BMG Music, ενώ στα βιβλιοπωλεία οι εκδόσεις Άγκυρα. Ο μουσικός οίκος Φ. Νάκας έχει αναλάβει τη διανομή βιβλίων και CD σε όλα τα μουσικά καταστήματα της χώρας. Ακόμα κυκλοφορούν στα καλύτερα εποχιακά καταστήματα (με Χριστουγεννιάτικα και αποκριάτικα είδη).

Ακούγονται τα τραγούδια:
CD1:
1 ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΤΟ ΕΛΑΦΑΚΙ
2 ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ
3 ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
4 ΜΙΚΡΟΣ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗΣ
5 ΤΟ ΕΛΑΤΟ
6 Ο ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ‘ΡΘΕΙ
7 ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ
8 ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
9 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
10 ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ
11 ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
12 ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
13 ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ (Rock)
14 ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ
15 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ
16 ΑΠ’ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ
17 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
18 ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ
19 FELIZ NAVIDAD
20 ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ

CD2:
21 IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR
22 ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
23 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
24 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ – Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΕΥΧΗ
25 ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
26 ROCKIN AROUND THE CHRISTMAS TREE
27 ΚΡΗΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ
28 Η ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΣΟΥ
29 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Σ’ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ
30 ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
31 ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (1.41)
32 ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (1.50)
33 ΤΙΓΚΙ ΤΙΓΚΙ
34 ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
35 ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
36 ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΗΝΟΥ

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 13.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με τον Σπύρο Λάμπρου και τηνΠαιδική Χορωδία του, διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 νικητές θα κερδίσουν από ένα βιβλίο με δεκτές συμμετοχές από την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, στις 13.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 3 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 842 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ιωάννα Μπότουλα

2. Ιφιγένεια Σκοτίδα

3. Θεόδωρος Παπαδόπουλος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.