Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 σετ φαγητού mOmma για μικρά παιδιά αξίας € 25,50/ έκαστο από το kindergallery.gr!

Κερδίστε 3 σετ φαγητού mOmma για μικρά παιδιά αξίας € 25,50/ έκαστο από το kindergallery.gr!

Το Infokids.gr και το www.kindergallery.gr χαρίζουν σε 3 τυχερούς από ένα σετ φαγητού mOmma το οποίο περιλαμβάνει:

-1 πιατάκι mΟmma

-1 πιρουνάκι mOmma

-1 κουταλάκι mOmma

-1 ποτηράκι mOmma με καλαμάκι κόκκινο 250ml

Ναι, αυτά τα υπέροχα παιδικά σκεύη που βλέπετε στις φωτογραφίες! Με εργονομικό σχήμα, σε ιταλικό σχεδιασμό, BPA free υλικά, και σε χρώματα που θα ενθουσιάσουν παιδάκια και γονείς!

Στο online concept store Kindergallery.gr εμείς οι γονείς ανακαλύπτουμε μοναδικά προϊόντα που τα περισσότερα κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα κι έχουν σκοπό να μας βοηθήσουν να ομορφύνουμε ακόμα περισσότερο τον όμορφο κόσμο των παιδιών μας.

Ειδικότερα στα είδη βρεφανάπτυξης και τα σκεύη που θα βοηθήσουν τα παιδάκια μας να ξεκινήσουν να τρώνε μόνα τους, το www.kindergallery.gr παρουσιάζει τα προϊόντα της ιταλικής γνωστής εταιρίας mOmma.

Το ποτηράκι mOmma με καλαμάκι κόκκινο, 250ml, κατάλληλο για παιδιά από 6 μηνών, παραμένει πάντα σε όρθια θέση, δε στάζει, ενώ το μαλακό καλαμάκι του βοηθά στην ομαλή μετάβαση του μωρού από το μπιμπερό στα κανονικά ποτήρια.

Το πιατάκι mΟmma έχει μεγάλη βάση που το καθιστά απόλυτα σταθερό ώστε να αποφεύγονται μικροατυχήματα.

Το πιρουνάκι και το κουταλάκι mOmma είναι σχεδιασμένα με σκοπό να τραβήξουν την προσοχή των μικρών παιδιών, στέκονται όρθια, ταλαντεύονται, και συνοδεύονται από ειδικό κάλλυμα για μεταφορά τους στις βόλτες μας.

Ολα τα σκεύη πλένονται στο πλυντήριο πιάτων!

Περισσότερες πληροφορίες για τα δώρα , αλλά και πολλά άλλα όμορφα αξεσουάρ για την προσωπική gallery του μικρού θησαυρού σας, θα βρείτε στο Kindergallery.gr. Μην ξεχνάτε ότι αυτό το διάστημα, οι ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στο Kindergallery.gr φτάνουν το 40% ενώ για αγορές άνω των € 100, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Η παράδοση των δώρων στους νικητές θα γίνει με επιβάρυνση του Kindergallery.gr.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με το www.kindergallery.gr χαρίζουν σε 3 τυχερούς από ένα σετ φαγητού mOmma και διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 νικητές θα κερδίσουν σετ φαγητού με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 3 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 497 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 νικητές.

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Κατερίνα Πάνου

2. Κική Γεωργιάδου

3. Χρήστος Καραπιπέρης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.