Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 συνδρομές για μαθήματα χορού στο Star Salsa, συνολικής αξίας €180

Κερδίστε 3 συνδρομές για μαθήματα χορού στο Star Salsa, συνολικής αξίας €180

Το Infokids.gr και η Σχολή Χορού Star Salsa χαρίζουν σε 3 τυχερές αναγνώστριές μας από μία συνδρομή ενός μήνα για όσα μαθήματα χορού επιθυμούν.
Με επιλεγμένους δασκάλους από Ελλάδα και Εξωτερικό, top of the cream στο είδος τους, σε έναν χώρο που όμοιός του δεν υπάρχει αλλού (Ελλάδα και Ευρώπη) σας υποσχόμαστε πως η εμπειρία θα είναι τουλάχιστον ΜΟΝΑΔΙΚΗ!
Η Σχολή Χορού Star Salsa έχει μεγάλη εμπειρία πολλών χρόνων στο κομμάτι των dance business στην Ελλάδα. Οι ιδιοκτήτες της Star Salsa είναι διοργανωτές του Todo Latino Salsa Festival, που πέρυσι τίμησε και ο Marc Anthony! Το Todo Latino Salsa Festival είναι ένα party που δεν τελειώνει ποτέ! Κι όλοι λατρεύουμε τα party!
Κι αν δε νικήσετε στο διαγωνισμό, αλλά θέλετε να μάθετε χορό, επικοινωνήστε με τη Σχολή Star Salsa και κάντε το πρώτο μάθημα ΔΩΡΕΑΝ (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Μην ξεχνάτε βέβαια τα απίθανα parties που διοργανώνει η Σχολή για την περίοδο των Αποκρεών, ακόμα και για τα μη μέλη της. Κάθε Σάββατο, parties με διαφορετικό θέμα, shows, animations, Guest Stars και DJs που θα σας ταξιδέψουν σε μέρη τροπικά, με Latin afro Caribbean ρυθμούς και χορούς.

Το πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε στο www.starsalsa.gr καθώς και στο facebook (StarSalsa).
Για περισσότερες πληροφορίες: Star Salsa 211 8505050 ΚΥΠΡΟΥ 16Α Μοσχάτο, πλησίον ΗΣΑΠ. www.starsalsa.gr.
Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με τη Σχολή Χορού Star Salsa διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 3 τυχερές αναγνώστριες τη δυνατότητα να κερδίσουν από μία συνδρομή ενός μήνα για όσα μαθήματα χορού με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, στις 14.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 3 τυχερούς). Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και μέσω e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 123 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 νικητές.

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Και τώρα ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού, που θα φέτος τις Απόκριες θα είναι ασυναγώνιστοι χορευτές:

1. Βικτωρία Αλέξη

2. Ηλίας Γιακουμάτος

3. Αλίκη Σαρρή

Επικοινωνήστε με το Star Salsa 211 8505050 και πείτε ότι είστε νικητές του διαγωνισμού του infokids.gr για να ενεργοποιηθεί το δώρο σας.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.