Κερδίστε 30 διπλά Allou! Summer Pass για το Allou! Fun Park!

To Infokids.gr σε συνεργασία με το Allou! Fun Park σας χαρίζουν 30 διπλά Allou! Summer Pass! Ετοιμαστείτε να περάσετε λοιπόν μερικές από τις απίθανες στιγμές του φετινού καλοκαιριού κοντά στο αγαπημένο σας Allou! Fun Park. Τι πρέπει να κάνετε; Πολύ απλά, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και μπείτε στην κλήρωση τώρα!
Τριάντα τυχεροί θα κερδίσουν από 1 διπλό Allou! Summer Pass στον καλοκαιρινό κόσμο του Allou! Fun Park με τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε ως τις 31 Αυγούστου.

Μια έκπληξη για μικρούς και μεγάλους
Allou! HIGH DIVE: Εντυπωσιακό show καταδυτών, που κόβει την ανάσα, αποκλειστικά στο Allou! Fun Park, έως τις 17 Ιουλίου!

Μαζί με τα αγαπημένα παιχνίδια νερού που όλοι μας αναμένουμε!

Φέτος το καλοκαίρι μπες στον κόσμο του Allou! Fun Park με συναρπαστικά καθημερινά shows καταδυτών που κόβουν την ανάσα και δροσερά καλοκαιρινά παιχνίδια για όλη την παρέα. Η πιο πλούσια και δροσερή εμπειρία γίνεται δική σου, με το νέο Allou! Summer Pass, μόνο με 19 ευρώ!

To Allou! High Dive είναι ένα μοναδικό show καταδυτών που πέφτουν από ύψος 25m σε μία μικρή πισίνα ύψους μόλις 3 μέτρων! Έως τις 17 Ιουλίου καθημερινά και εντελώς δωρεάν για όλους, μία ομάδα από επαγγελματίες performers θα ενθουσιάζουν τους επισκέπτες του Allou! Fun Park με κατάδυση από τα 25m που συνοδεύεται από διασκεδαστικά happenings, και εντυπωσιακές φιγούρες που κόβουν την ανάσα! Η ομάδα του High Dive, διαθέτει 30χρονη εμπειρία στις καταδύσεις και ο επικεφαλής τους κατέχει το Guinness World Record για κατάδυση από τα 54m.

Ατελείωτη διασκέδαση
Τα αγαπημένα παιχνίδια νερού του Allou! Fun Park επιστρέφουν ανανεωμένα! Το διαδραστικό Quiz River έρχεται και φέτος με νέο look, νέες ερωτήσεις και ακόμα περισσότερο νερό! για κάθε λάθος απάντηση που δίνεις! Στο Splash Fight θα κερδίσεις μόνο εάν προλάβεις να βρέξεις τον φίλο σου με ένα ολόκληρο κουβά νερό που του αδειάζει στο κεφάλι. Στο Get Wet, στόχευσε καλύτερα και πιο δυνατά απ’ όλους και κάντους μούσκεμα! Το Water Bombs σε περιμένει να «μονομαχήσεις» με νερόβομβες και στο La Isla Shooting θα μπορέσεις να καταβρέξεις τους «αντιπάλους» σου οι οποίοι παίζουν στο La Isla. Tα ξύλινα βαγόνια του αγαπημένου La Isla σε περιμένουν να ολοκληρώσεις την βόλτα δροσιάς στον καλοκαιρινό κόσμο του Allou! Fun Park. Μετά από όλα αυτά, τα στεγνωτήρια «Fast Dry» σε στεγνώνουν γρήγορα και σε ετοιμάζουν για… «round two»!

Εκτός από το High Dive και τα παιχνίδια νερού, το τρίτο δώρο του Allou! Fun Park, για το καλοκαίρι έρχεται να ταράξει τα νερά της διασκέδασης.
Έως τις 31 Αυγούστου, παίζεις μέχρι να τα παίξεις με το νέο Allou! Summer Pass, μόνο με 19 ευρώ!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 19 Ιουλίου στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 30 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • To Infokids.gr σε συνεργασία με το Allou! Fun Park σας χαρίζουν 30 διπλά Allou! Summer Pass!, με δεκτές συμμετοχές από την Παρασκευή 17 Ιουνίου έως και την Τρίτη 19 Ιουλίου στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 30 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 30 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 30 αριθμούς από το 1 ως το 1.873 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 30 νικητές.

Η κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε τους τυχερούς νικητές, οι οποίοι θα παραλάβουν το Summer Pass στην είσοδο του Allou Fun Park, λέγοντας το όνομά τους:

Θάνος Γεωργαντάς
Στέλλα Παπανικολάου
Ηλίας Ξυνόπουλος
Φιλιώ Κατσιαδάκη
Αναστασία Σταματιάδου
Μπλέρτα Τόπκου
Σοφία Καραμανώλη
Κων/να Κωστάλα
Γιώργος Ματζαριώτης
Νικόλας Κάκος
Παναγιώτης Βελεντζάς
Αρετή Γιαννιώτη
Δημήτρης Καραχρήστος
Παναγιώτης Βουδούρης
Πάρης Λιάκος
Κων/νος Διοματάρης
Αυγή Κουρέτα
Βασιλεία Γιαβρούτα
΄Άννα Κατέχη
Απόστολος Μουλακάκης
Ελένη Αντωνέλλη
Άννα Σαντοριναίου
Αλεξία Λινάρδου
Νίκη Βολωνάκη
Θεοδώρα Βεργή
Αλέξης Καψάλης
Ανδρέας Μπαρτώτας
Αναστασία Αρδούνη
Δήμητρα Λάμπου
Βασιλική Μανιού

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.