Κερδίστε 30 συλλεκτικά t-shirts από την ταινία ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ!

Το Infokids.gr και η Feel Good Entertainment χαρίζουν σε 30 τυχερούς αναγνώστες μας συλλεκτικά t-shirts της νέας οικογενειακής κωμωδίας ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ – Zookeeper! Η νέα σπαρταριστή κωμωδία βγαίνει στις αίθουσες στις 28 Ιουλίου και αναμένεται να μας προσφέρει πολύ γέλιο!
Προλάβετε λοιπόν να είστε από τους τυχερούς που θα αποκτήσουν ένα από αυτά τα μοναδικά συλλεκτικά t-shirts!

Με λίγα λόγια η υπόθεση της ταινίας

Ο Γκρίφιν Κέις λατρεύει τη δουλειά του στο ζωολογικό κήπο του Φράνκλιν Παρκ, όπου καθημερινά καταπιάνεται με τη φροντίδα των άγριων ζώων. Ωστόσο, όταν συνειδητοποιεί πως, βρισκόμενος στη συγκεκριμένη θέση πολύ δύσκολα θα καταφέρει να έχει στο πλευρό του μια γυναίκα όπως η Στέφανι, με την οποία εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος, αποφασίζει να τα παρατήσει και να ασχοληθεί με την πώληση πολυτελών αυτοκινήτων. Αυτό, ωστόσο, δεν αρέσει καθόλου στα ζώα του κήπου, τα οποία, απολύτως ικανοποιημένα από τις περιποιήσεις του, αποφασίσουν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να τον κρατήσουν κοντά τους. Μόνο που για να τα καταφέρουν, θα αναγκαστούν να παραβούν για πρώτη φορά τον κώδικα τιμής τους και να του αποκαλύψουν το μεγάλο τους μυστικό: στην πραγματικότητα άπαντες οι εκπρόσωποι του ζωικού βασιλείου μπορούν να συνεννοηθούν μια χαρά με τους ανθρώπους – και μάλιστα… στη γλώσσα τους!

Σκηνοθεσία: Φρανκ Κοράτσι
Σενάριο: Νικ Μπακέι, Ροκ Ρούμπεν, Κέβιν Τζέιμς, Τζέι Σέρικ & Ντέιβιντ Ρον
Πρωταγωνιστούν: Κέβιν Τζέιμς, Ροζάριο Ντόσον, Λέσλι Μπιμπ, Κεν Γιονγκ, Τζο Ρόγκαν
Ακούγονται: Νικ Νόλτε, Άνταμ Σάντλερ, Σιλβέστερ Σταλόνε, Σερ, Τζαντ Άπατοου, Τζον Φαβρό, Φέιζον Λαβ, Μάγια Ρούντολφ, Μπας Ρούτεν, Τζιμ Μπρούερ
Επίσημο site: http://www.zookeeper-movie.net/
Εταιρεία διανομής: Feelgood Entertainment

Η ταινία προβάλλεται με την υποστήριξη του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 28 Ιουλίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 30 τυχερούς νικητές μας.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και η Feel Good Entertainment χαρίζουν σε 30 τυχερούς αναγνώστες μας συλλεκτικά t-shirts της νέας οικογενειακής κωμωδίας ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ – Zookeeper!Δεκτές συμμετοχές από την Πέμπτη 21 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 28 Ιουλίου, στις 2.00 μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 30 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη, όπως και με e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 30 αριθμούς από το 1 ως το 1.768(όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 30 τυχερούς νικητές.

Η κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε τους τυχερούς νικητές:

1. Ιωάννης Λαμπρόπουλος

2. Δημήτρης Μανώλης

3. Μπάμπης Κεράνης

4. Νικόλαος Νάστος

5. Μιχαλίτσα Γίδαρη

6. Όλγα Παπαβσιλείου

7. Νίκη Σαρρή

8. Θεοδώρα Χαττζηβασίλογλου

9. Λευτέρης Βουδρομνιανός

10. Γιώργος Λομβαρδέας

11. Κατερίνα Αθανασίου

12. Ευδοξία Καραγιώργου

13. Περικλής Γκάντης

14. Ακριβή Βασιλακοπούλου

15 Μάρθα Τρογκάνη

16. Γιώργος Αλμέδος

17. Δήμητρα Τάγκα

18. Μιχάλης Παλιός

19. Μαρία Πετροπούλου

20. Χαρά Ορφανού

21. Γιώτα Ρεμπέλου

22. Τάνια Παπαδά

23. Σόνια Κοστάροβα

24. Νίκος Πιστιόλης

25. Σάββας Παλιούρας

26. Ελίζα ΜΠουρντάσοβα

27. Γιώργος Παπανδρέου

28. Νίκη Βολιώτη

29. Θοδωρής Πλέτσος

30 Δόμνα Παππά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.