Κερδίστε 4 αντίτυπα των βιβλίων των εκδόσεων Susaeta Το ημερολόγιο της (όχι και τόσο) κακιάς αδελφής της Σταχτοπούτας και Το ημερολόγιο του (όχι και τόσο) κακού λύκου

Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Susaeta διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 4 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο των βιβλίων της Κλερ Πάιατ «Το ημερολόγιο της (όχι και τόσο) κακιάς αδελφής της Σταχτοπούτας» και «Το ημερολόγιο του (όχι και τόσο) κακού λύκου».

Λίγα λόγια για τα βιβλία:

«Το ημερολόγιο της (όχι και τόσο) κακιάς αδελφής της Σταχτοπούτας»

Την ιστορία την ξέρετε όλοι: κολοκύθες, γυάλινα γοβάκια, γνωριμία της Σταχτοπούτας με τον Ωραίο Πρίγκιπα, συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις και ευτυχισμένο τέλος. Τα βιβλία όμως δεν σας λένε ότι λίγο έλειψε να πάνε όλα εντελώς στραβά, ούτε ότι όλοι εμείς οι… «κομπάρσοι» βάζουμε το χεράκι μας για να ζήσουν αυτοί καλά κι εσείς καλύτερα! Διαβάστε όλη την ιστορία στο ημερολόγιό μου και μάθετε πώς η μαμά μου (η Κακιά Μητριά) και η κακιά αδελφή μου η Αγκάθα προσπάθησαν να καταστρέψουν τα πάντα.

Εκδόσεις: Susaeta
ISBN: 960-9461-71-9
Αριθμός Σελίδων: 127
Τιμή:€7.90

«Το ημερολόγιο του (όχι και τόσο) Κακού Λύκου»

Όλοι ξέρετε την ιστορία των Τριών Γουρουνιών και της Κοκκινοσκουφίτσας: ο Κακός Λύκος τρομάζει τρία αθώα αδελφάκια και καταβροχθίζει μια ανυπεράσπιστη γριούλα, σωστά; Όμως έχετε αναρωτηθεί αν είναι πράγματι τόσο κακός όσο δείχνει ή όσο θέλει να πιστεύουμε; Διαβάστε την εξομολόγησή του στο προσωπικό του ημερολόγιο και μάθετε αν τελικά έφερε αποτέλεσμα η προσπάθειά του να απεξαρτηθεί από το κρέας!

Εκδόσεις: Susaeta
ISBN: 960-9461-70-0
Αριθμός Σελίδων: 127
Τιμή:€7.90

Στο τέλος των βιβλίων, μικροί και μεγάλοι αναγνώστες θα βρουν κουίζ, παιχνίδια και «παραμυθένιες» συνταγές.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 4 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Susaeta διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 4 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο των βιβλίων της Κλερ Πάιατ «Το ημερολόγιο της (όχι και τόσο) κακιάς αδελφής της Σταχτοπούτας» και «Το ημερολόγιο του (όχι και τόσο) κακού λύκου», με δεκτές συμμετοχές από τη Παρασκευή 17 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 4 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 832 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 4 τυχερούς νικητές.

Η κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε τους τυχερούς νικητές:

1. Δημήτριος Γκούμας

2. Αφροδίτη Κεραμιδά

3.Νικολέτα Ζώη

4. Όλγα Αιλαρούδη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.