Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 4 βιβλία από τις εκδόσεις Αερόστατο

Κερδίστε 4 βιβλία από τις εκδόσεις Αερόστατο

Το Infokids.gr σε συνεργασία με το παιδικό Βιβλιοπωλείο – Παιχνιδοπωλείο «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ» σάς κάνουν δώρο 4 αντίτυπα του βιβλίου «Ο μικρός δράκος Καρύδας πάει σχολείο» από τις εκδόσεις Αερόστατο.
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Ο μικρός δράκος Καρύδας είναι πολύ αναστατωμένος: σήμερα ξημέρωσε μια σπουδαία μέρα, αφού θα πάει για πρώτη φορά στο σχολείο!
Στον δρόμο συναντάει τον Όσκαρ, έναν μικρό φαγανόδρακο, που δυστυχώς δεν μπορεί να πάει στο σχολείο, επειδή δεν τον αφήνουν οι γονείς του.
Κρίμα, λέει ο Καρύδας.
Πολύ κρίμα, λέει ο Όσκαρ. Γιατί πολύ θα ήθελε να μάθει να μετράει
και να γράφει και να διαβάζει.
Θα καταφέρουν, άραγε, οι δυο μικροί δράκοι να πείσουν τους γονείς του Όσκαρ ότι στο σχολείο μαθαίνει κανείς ένα σωρό χρήσιμα πράγματα;

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 9 Νοεμβρίου.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 4 τυχερούς.
—————————————————————————————————————————————————-

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
• Το Infokids.gr σε συνεργασία με το παιδικό Βιβλιοπωλείο – Παιχνιδοπωλείο «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ» διοργανώνει διαγωνισμό εκ του οποίου 4 νικητές θα κερδίσουν από ένα βιβλίο «Ο μικρός δράκος Καρύδας πάει σχολείο» από των εκδόσεων Αερόστατο με δεκτές συμμετοχές από Τρίτη 2 Νοεμβρίου έως και Τρίτη 9 Νοεμβρίου.
• Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 8 αριθμούς της επιλογής του – 4 νικητές και 4 αναπληρωματικοί) θα επιλέξει τους τέσσερις τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
• Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
• Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
• Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
• Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail (θα λάβουν ενημέρωση στα e-mail που έχουν δώσει) εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο οι νικητές δεν θέλουν ή δε μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους τότε θα ενημερωθούν οι αναπληρωματικοί. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr .
• Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας από το παιδικό Βιβλιοπωλείο – Παιχνιδοπωλείο «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ» που βρίσκεται στην οδό Τοσίτσα 1A' 10682, Αθήνα, όπισθεν Πολυτεχνείου.

To ωράριο λειτουργίας τους είναι:
Δευτέρα, Τετάρτη 9:00 - 17:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9:00 - 21:00
Σάββατο 9:30 - 16:00
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο τηλέφωνο 210 8846570-2-4 ή στο fax.210 8846571 ή με email: sales@tospititisxaras.gr.
• Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
• Διευκρινίζουμε ότι η παραλαβή των δώρων θα πρέπει να γίνεται εντός ενός μήνα απ’ τη δημοσίευση των νικητών.

==================================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 1.006 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 4 νικητές που θα παραλάβουν από ένα βιβλίο.
==================================================================

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Βασιλική Δρακάκη
2. Ασπασία Αλεξανδρή
3. Τζένη Τόλου
4. Κανέλλα Μαλεβίτη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.