Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 4 βιβλία των εκδόσεων Ακρίτα

Κερδίστε 4 βιβλία των εκδόσεων Ακρίτα


Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ακρίτας διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 4 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο των βιβλίων της συγγραφέως και δασκάλας με ειδίκευση στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Αντιγόνης Καραγκούνη "Εγώ η φώκια Μονάχος", "Εγώ η χελώνα Καρέττα - Καρέττα", "Εγώ ο Αργυροπελεκάνος" και "Εγώ το ελάφι".

Λίγα λόγια για τα βιβλία:

Τα βιβλία "Εγώ η φώκια Μονάχος" και "Εγώ η χελώνα Καρέττα - Καρέττα", "Εγώ ο Αργυροπελεκάνος" και"Εγώ το ελάφι" απευθύνονται στην πρώτη σχολική ηλικία, είναι παραστατικά εικονογραφημένα και αποσκοπούν να γνωρίσουν στους μικρούς αναγνώστες τις ιδιαιτερότητες των ζώων που κινδυνεύουν. Στις μέρες μας υπάρχουν πολλές οργανώσεις και σύλλογοι που δραστηριοποιούνται για τη προστασία της θαλάσσιας χελώνας Καρέττα- Καρέττα που αγωνίζονται για να της σώσουν από βέβαιο θάνατο. Η μεσογειακή φώκια Μονάχος αποτελεί είδος προς εξαφάνιση και υπάρχει ιδιαίτερη κινητοποίηση για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ψαράδων, των τουριστών αλλά και των μαθητών για την ανάγκη διάσωσής της.
Στο τέλος των βιβλίων, οι μικροί αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν με ασκήσεις και παιχνίδια βασισμένα στα ζώα του βιβλίου.

"Εγώ η φώκια Μονάχος"

Εκδόσεις:Ακρίτας
ISBN: 960-328-054-2
Σελίδες: 30
Τιμή: €7.50

"Εγώ η χελώνα Καρέττα- Καρέττα"

Εκδόσεις: Ακρίτας
ISBN 960-328-051-8
Σελίδες: 30
Tιμή: €8.50


"Εγώ ο Αργυροπελεκάνος"

Εκδόσεις: Ακρίτας
ISBN 960-328-053-4
Σελίδες: 30
Tιμή: €8.50

"Εγώ το ελάφι"

Εκδόσεις: Ακρίτας
ISBN960-328-052-6
Σελίδες: 30
Tιμή: €7.50

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 10 Ιανουαρίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 4 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ακρίτας διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 4 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο των βιβλίων της συγγραφέως και δασκάλας με ειδίκευση στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Αντιγόνης Καραγκούνη "Εγώ η φώκια Μονάχος", "Εγώ η χελώνα Καρέττα - Καρέττα", "Εγώ ο Αργυροπελεκάνος" και "Εγώ η καφέ αρκούδα".
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 4 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

<

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 762 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 4 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Σωτηρία Ταιφάκου " Εγώ η φώκια Μονάχος"

2. Πωλίνα Ζιάκα " Εγώ η χελώνα Καρέττα- Καρέττα"

3. Νεκτάριος Σοκολάκης " Εγώ ο Αργυροπελεκάνος"

4. Σπύρος Κονταλέξης " Εγώ το ελάφι"

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.