Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παιδικής παράστασης "Σπείρα σπείρα με σπιρούνια" στην Χελώνα (18/11)

Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παιδικής παράστασης "Σπείρα σπείρα με σπιρούνια" στην Χελώνα (18/11)

Η νέα παιδική μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου «Σπείρα σπείρα με σπιρούνια» είναι γεγονός και εγκαινιάζει το νέο καλλιτεχνικό χώρο «Χελώνα». Τα παραμύθια, οι μύθοι και οι παραβολές υπάρχουν στην καθημερινή ζωή των παιδιών και είναι αυτά που τα διασκεδάζουν, τα διδάσκουν και τα ψυχαγωγούν, αποκαλύπτοντάς τους αλήθειες και γνώμες, νοήματα και ιδέες.

To infokids δίνει την δυνατότητα σε τέσσερις τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση και να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παιδικής παράστασης "Σπείρα σπείρα με σπιρούνια" στην Χελώνα την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Η υπόθεση του έργου:

Τέσσερις δραστήριοι μαθητές και μια δασκάλα ανοίγουν τις πόρτες στην ξέφρενη περιπέτεια του παράξενου κόσμου τεσσάρων παραμυθιών, γνωστών μύθων αλλά και πρωτότυπων αποδόσεων.Διασκευάζοντας το λιμπρέττο οι δύο δημιουργοί, δημιουργούν μία μουσική παράσταση, χρησιμοποιώντας μοτίβα από την κλασική, τη χιπ – χοπ, ακόμη και τη λαϊκή μουσική. Τα τέσσερα παραμύθια που διαλέχτηκαν για να γίνει το καινούριο λιμπρέττο είναι:

O ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ -λαϊκό παραμύθι-(περιγράφεται η αδικία σε μια κλασική περίπτωση κληρονομιάς)

Ο ΨΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ – λαϊκό παραμύθι – (περιγράφεται το ελάττωμα της πλεονεξίας)

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΤΡΩΣΟΥ – των αδερφών GRIMM – (τρία αδέρφια διδάσκονται την επιβίωση και αντιμετωπίζουν με θάρρος τις δυσκολίες του βίου)

Η ΑΣΠΡΗ ΧΗΝΑ – λαϊκό παραμύθι – (η εργασία και η συλλογικότητα φέρνουν την ευτυχία)

Οι ηθοποιοί αρχίζουν την παράσταση μαζί με τα παιδιά, μαθαίνοντάς τους ένα πρωτότυπο παραμύθι της Λίνας Νικολακοπούλου, για το πώς «μαγειρεύουμε» ένα παραμύθι.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ :

Αθηνά Αφαλίδου
Χρήστος Γεροντίδης
Μπάμπης Γούσιας
Jerome Kaluta
Θανάσης Καραθανάσης
Κώστας Μπουγιώτης

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Λιμπρέττο : Λίνα Νικολακοπούλου
Μουσική : Σταμάτης Κραουνάκης
Σκηνοθεσία : Σταμάτης Κραουνάκης – Μπάμπης Γούσιας
Κοστούμια : Δανάη Κουρέτα
Μουσική διεύθυνση : Άρης Βλάχος
Κίνηση: Γιώργος Στιβανάκης
Φωτισμοί : Ελευθερία Ντεκώ
Ήχος : Δημήτρης Μουρλάς+Παναγιώτης Γαλανός
Εκτέλεση φωτισμών : Απόστολος Στράντζαλης

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Κάθε Κυριακή στις 12.00μ.μ. και στις 5.00 μ.μ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος 12 ευρώ
Σχολεία 7 ευρώ

«ΧΕΛΩΝΑ» ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Δεκελέων 26 Γκάζι (2 βήματα από το μετρό του Κεραμεικού)
216-9002000 & 2001

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 13 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 4 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • To infokids δίνει την δυνατότητα σε τέσσερις τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση και να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παιδικής παράστασης "Σπείρα σπείρα με σπιρούνια" στην Χελώνα την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 221 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Γιώργος Διαμαντόπουλος

2. Μιχαήλ Μιχαλόπουλος

3. Δήμητρα Μανιμάνη

4. Ελένη Γκλιάτα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.