Κερδίστε 4 εγγραφές για το Πασχαλινό Εργαστήριο στο Ανοιχτό Σχολείο!

Το Infokids.gr και το «Κέντρο Βιωματικής & Συνεργατικής Μάθησης: Ανοιχτό Σχολείο» στην Παιανία προσφέρουν σε 4 παιδιά δωρεάν εγγραφή και συμμετοχή στο Πασχαλινό Εργαστήριο.

Συγκεκριμένα o διαγωνισμός αφορά:

– Δύο εγγραφές για παιδιά 6-12 ετών για το Πασχαλινό Εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί την Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2011, 17:30-18:30

– Δύο εγγραφές για παιδιά 4-5 ετών για το Πασχαλινό Εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί την Μ. Τρίτη 19 Απριλίου 2011, 17:30-19:30.

Το αρχικό κόστος συμμετοχής για κάθε εργαστήριο είναι 15 ευρώ. Για τους δικαιούχους της προσφοράς δεν θα υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση.

Στο Πασχαλινό Εργαστήριο, μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες τα παιδιά μαθαίνουν για τα ήθη και έθιμα του τόπου μας. Μαγειρεύουν, ακούνε και φτιάχνουν ιστορίες, στολίζουν το χώρο τους και περνούν δημιουργικά και ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους.

Παράλληλα έρχονται σε επαφή με τα συναισθήματά τους, δουλεύουν σε μικρές ομάδες με συνομηλίκους τους, εκτονώνουν την ενέργειά τους και αξιοποιούν τη δημιουργικότητά τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Το «Κέντρο Βιωματικής & Συνεργατικής Μάθησης: Ανοιχτό Σχολείο» διοργανώνει για άλλη μια φορά Πασχαλινά Εργαστήρια, με σκοπό την ψυχαγωγία και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών μέσα από το δημιοργικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα, φέτος τα τμήματα έχουν ως εξής:

Για παιδιά 4-5 ετών

Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2011, 17:30-18:30

Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2011, 17:30-18:30

Για παιδιά 6-12 ετών

Μ. Τρίτη 19 Απριλίου 2011, 17:30-19:30

Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2011, 10:00-12:00

Τι είναι το «Κέντρο Βιωματικής & Συνεργατικής Μάθησης: Ανοιχτό Σχολείο»;

Το «Κέντρο Βιωματικής & Συνεργατικής Μάθησης: Ανοιχτό Σχολείο» στοχεύει στην προσωπική ανάπτυξη του ατόμου και την καλλιέργεια της συναισθηματικής νοημοσύνης. Η δουλειά που κάνουμε κατά κύριο λόγο είναι προληπτική και απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν ερωτήματα, προβληματισμούς, νοιώθουν ότι βρίσκονται σε αδιέξοδα και αναζητούν απαντήσεις έτσι ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Καθʼ όλη την διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιούνται στο χώρο μας:

Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά, που μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες (πχ: μαγειρική, κηπουρική κτλ) καλλιεργούν την συναισθηματική νοημοσύνη και την συνεργατικότητα.

Εργαστήρια για γονείς, που στόχο έχουν την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση θεμάτων που προκύπτουν μέσα στο σπίτι.

Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς , που στόχο έχουν την εκπαίδευση για την χρήση Σχεδίων Εργασίας μέσα στην τάξη.

Παράλληλα, εξειδικευμένοι ψυχολόγοι και ψυχοθεραπευτές παρέχουν ομαδική και ατομική συμβουλευτική σε γονείς, ζευγάρια, οικογένειες, παιδιά και νέους.

Περισσότερες πληροφορίες για το Κε.Βι.Συ.Μ: Ανοιχτό Σχολείο μπορείτε να δείτε και στο site μας www.anoixto-sxoleio.gr.

Τηλέφωνο 210-6640433

Διεύθυνση: Αντωνίου Καπέλη 1 & Θεοφόρων Πατέρων, Παιανία.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 15 Απριλίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 4 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και το «Κέντρο Βιωματικής & Συνεργατικής Μάθησης: Ανοιχτό Σχολείο» στην Παιανία προσφέρουν σε 4 παιδιά δωρεάν εγγραφή και συμμετοχή στο Πασχαλινό Εργαστήριο., με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 11 Απριλίου έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου, στις 2.00 μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 4 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 398 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ειρήνη Αγγελάκη
2. Σοφία Κυριακοπούλου
3. Λένα Κληρονόμου
4. Ρήγας Παιπάης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.