Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Αναζητώντας τη μαγεία των Χριστουγέννων" με την Παιδική-Νεανική Χορωδία Rosarte στο Μέγαρο (23/12)

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Αναζητώντας τη μαγεία των Χριστουγέννων" με την Παιδική-Νεανική Χορωδία Rosarte στο Μέγαρο (23/12)

Η μαγεία των Χριστουγέννων αναβιώνει στο Μέγαρο Μουσικής μέσα από δεκάδες παιδικές φωνές που τραγουδούν δημοφιλή χορωδιακά κομμάτια των ημερών και παραδοσιακά κάλαντα, ικανά να μετριάσουν το αρνητικό κλίμα της δύσκολης οικονομικής κατάσταση που βιώνουμε.  Ο λόγος για ένα από τα πιο δροσερά και δημοφιλή νεανικά σύνολα, την Παιδική-Νεανική Χορωδία Rosarte, που στη διάρκεια τριών εμφανίσεών της – την Κυριακή 23, την Τρίτη 25 (ανήμερα τα Χριστούγεννα) και την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης – έρχεται για να φωτίσει τις καρδιές μας με εικόνες, ήχους και συναισθήματα που αναπτερώνουν.

Για το λόγο αυτό, το infokids.gr σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσφέρουν σε 4 αναγνώστες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη μαγική παράσταση στις 23 Δεκεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, αφού λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.

Το ξεχωριστό σύνολο, έργο ζωής της Ρόζης Μαστροσάββα, που δραστηριοποιείται εδώ και τέσσερα χρόνια, περιλαμβάνοντας στο δυναμικό του δεκάδες επίλεκτους χορωδούς ηλικίας 5-19 χρόνων, θα ερμηνεύσει εμβληματικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια σ’ ένα πρόγραμμα που τιτλοφορείται «Αναζητώντας τη μαγεία των Χριστουγέννων» κι εκτείνεται από την προκλασική φωνητική μουσική ως τις μέρες μας. Γεμάτο μελωδίες από την περίοδο του μπαρόκ (χορικά πρελούδια του Μπαχ), βυζαντινούς ύμνους, παραδοσιακά κάλαντα της Αθήνας, της Ικαρίας και της Ορεστιάδας αλλά και της Καταλονίας όπως και δημοφιλή χριστουγεννιάτικα κάλαντα παλαιότερων αλλά και νεότερων συνθετών χορωδιακής μουσικής (από την «Άγια Νύχτα» του Γκρούμπερ και τον Κανόνα σε ρε του Πάχελμπελ, το «Adeste Fideles» του Τζων Φράνσις Ουέιντ, το «Laudate Pueri Dominum» του Φέλιχ Μέντελσον Μπαρτόλντι και το «Joy to the World» των Λόουελ Μέιζον/Αϊζακ Γουότς έως τον «Μικρό τυμπανιστή» της Κάθριν Ντέιβις, το «Gloria» του Μπέντζαμιν Μπρίτεν, το «A Little Jazz Mass» του Μπομπ Τσίλκοτ, το «Lux aurumque» του Ερικ Γουίτακερ αλλά και πασίγνωστες συνθέσεις του Τζων Ρούτερ όπως τα «Angels’ Carol» και «Candlelight Carol».

Τις μελωδικές παιδικές-νεανικές φωνές της Χορωδίας Rosarte που διευθύνει επί σκηνής η Ρόζη Μαστροσάββα, συνοδεύουν κατά περίσταση η μόνιμη οργανίστα του Μεγάρου, Ουρανία Γκάσιου, η πιανίστα Τζένη Σουλκούκη, ο κρουστός Δημήτρης Χιλλ Ζερβός καθώς και το Κουαρτέτο Εγχόρδων των Ζήσιμου Φλόρεντς Σουλκούκι (1ο βιολί), Τζέκι Σουλκούκι (2ο βιολί), Κατερίνας Τζίντζου (βιόλα) και Χριστίνας Κούτρου (βιολοντσέλο). Τη διδασκαλία του pre-junior τμήματος της Χορωδίας Rosarte υπογράφει η Μαρίζα Βαμβουκλή, του βυζαντινού ύμνου ο Κωνσταντίνος Καλλιάς.

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333
και στην ιστοσελίδα του ΜΜΑ: www.megaron.gr

* Το infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 14:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε 1 από τα 4 εισιτήρια για να παρακολουθήσετε από κοντά την παράσταση "Αναζητώντας τη μαγεία των Χριστουγέννων" με την Παιδική-Νεανική Χορωδία Rosarte στο Μέγαρο (23/12).
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμoύς από το 1 ως το 368 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Oι τυχεροί νικητές είναι:

1. Olaf Peter Asplund

2. Άννα Νίνα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.