Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 4 επιτραπέζια παιχνίδια από το Perfectoys.gr!

Κερδίστε 4 επιτραπέζια παιχνίδια από το Perfectoys.gr!

Γιορτές έρχονται και όλοι οι γονείς αναζητάμε έξυπνα και εκπαιδευτικά παιχνίδια για τα παιδιά μας, τα βαφτιστήρια, τα ανίψια μας! Στο Perfectoys.gr θα βρείτε τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια που ικανοποιούν παιδιά όλων των ηλικιών!

Δηλώστε όμως τώρα συμμετοχή και στον διαγωνισμό μας και κερδίστε ένα από τα 4 επιτραπέζια που μας προσφέρει το Perfectoys.gr!

1) Προσχολικό Επιτραπέζιο Ντόρα - Το πρώτο μου Scrabble!: Πρόκειται για μια ειδική έκδοση του Scrabble με διπλής όψης ταμπλό και κάρτες με δύο διαφορετικές πλευρές. Δύο διαφορετικά παιχνίδια για μικρότερα και μεγαλύτερα παιδιά. Για 1-4 παίκτες. Περιέχονται ταμπλό παιχνιδιού με δύο πλευρές, 16 κάρτες διπλής όψης, 84 ελληνικά 68 αγγλικά γράμματα με εικόνες στο πίσω μέρος, 13 μάρκες και φυλλάδιο οδηγιών. Της Mattel.

2)Προσχολικό Επιτραπέζιο"Τα τρελολαγουδάκια": Προσπαθούν να φτάσουν στην κορυφή του λόφου για να φάνε το λαχταριστό καρότο. Στο δρόμο τους όμως παραμονεύουν κίνδυνοι και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και δυνατή μνήμη για να αποφύγουν τις παγίδες, να φτάσουν πρώτα στο καρότο και να κερδίσουν το παιχνίδι! Περιέχονται 1 πράσινος λόφος με 1 περιστρεφόμενο καρότο, 16 λαγοί σε 4 διαφορετικά χρώματα και 24 κάρτες. Για 2-4 παίκτες ηλικίας από πέντε έως οκτώ ετών

3) Παιδικό Επιτραπέζιο Battleship Movie Game: Με βελτιωμένο τρόπο παιχνιδιού, θεματικές κάρτες από την ταινία, σε πρακτική συσκευασία. Της Hasbro.

4) Οικογενειακό Επιτραπέζιο Quiz: Για ηλικίες από 8 ετών και άνω. Για να παίζει παρέα όλη η οικογένεια!

Οι νικητές μπορούν να αλλάξουν το δώρο τους με άλλο ίσης αξίας των 20 ευρώ ή να συμπληρώσουν την χρηματική διαφορά για άλλο παιχνίδι που επιθυμούν.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 13μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 4 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • >Δηλώστε όμως τώρα συμμετοχή και στον διαγωνισμό μας και κερδίστε ένα από τα 4 επιτραπέζια που μας προσφέρει το Perfectoys.gr
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμoύς από το 1 ως το 2484 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1.  Ελένη Κοτσιώνη- Προσχολικό Επιτραπέζιο Ντόρα - Το πρώτο μου Scrabble!

2. Αλεξάνδρα Χυτήρογλου-Προσχολικό Επιτραπέζιο»Τα τρελολαγουδάκια»

3. Δημήτρης Γρηγορόπ0υλος- Παιδικό Επιτραπέζιο Battleship Movie Game

4. Αλέξανδρος Σεκερτζής- Οικογενειακό Επιτραπέζιο Quiz

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.