Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 4 ζευγάρια γυαλιά ηλίου Baby BanΖ και Kids BanΖ για βρέφη, μωρά και νήπια!

Κερδίστε 4 ζευγάρια γυαλιά ηλίου Baby BanΖ και Kids BanΖ για βρέφη, μωρά και νήπια!

Το Infokids.gr και η ΕΠΚΟ International ΕΠΕ, χαρίζουν σε 4 τυχερούς αναγνώστες ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Οι 2 τυχεροί θα κερδίσουν ένα ζευγάρι Baby BanΖ και οι άλλοι 2 ένα ζευγάρι Kids BanΖ.

Τα Baby BanΖ και τα Kids BanΖ είναι η νέα τάση στα γυαλιά ηλίου για βρέφη, μωρά και νήπια. Προστατεύουν τα μάτια του παιδιού σας και είναι πολύ in fashion! Είναι κλινικώς ελεγμένα, κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές οδηγίες Οπτομετρών παγκοσμίως, έχουν υψηλή ποιότητα φακών – UV 400 που είναι άθραυστοι.

Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο ζευγάρι για το παιδί σας:

Baby BanΖ – γυαλιά ηλίου για βρέφη και νήπια έως 24/36 μηνών (κεφαλή περίπου 40 εκ. - 52 εκ.)

Kids BanΖ – ταιριάζει σε παιδιά από 24/36 μηνών έως 5-6 ετών (κεφαλή περίπου 50-60 εκ.)

Τα μεγέθη είναι κατά προσέγγιση αφού το λουράκι από Νεοπρέν μεγαλώνει και προσαρμόζεται με τη χρήση.

Τόσο τα Baby BanΖ όσο και τα Kids BanΖ είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση τους καλοκαιρινούς μήνες, για την παραλία αφού κρατούν την άμμο έξω από τα μάτια, για τη βόλτα με το ποδήλατο και για το κολύμπι ή τα θαλάσσια σπορ επειδή δεν επιτρέπουν στο νερό να μπει μέσα και να ερεθίσει τα μάτια.

Επιπλέον, έχουν πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά απορρόφησης UV!

Διατίθενται σε φωτεινά χαρούμενα χρώματα, ελκυστικά για τα παιδιά: μπλε, ροζ, πορτοκαλί, μοβ, κίτρινο....

Περισσότερες πληροφορίες για τα Baby BanΖ και τα Kids BanΖ: www.Babybanz.gr

Η παραλαβή των δώρων θα γίνει από τα γραφεία της αντιπροσωπείας: Ρήγα Φεραίου 27, Μεταμόρφωση. Ωρες: 10:00-16:00. Τηλ. 210-2022202.

Αν οι νικητές είναι από επαρχία, η αποστολή θα γίνει δωρεάν.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 4 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και η ΕΠΚΟ International ΕΠΕ, χαρίζουν σε 4 τυχερούς αναγνώστες ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Οι 2 τυχεροί θα κερδίσουν ένα ζευγάρι Baby BanΖ και οι άλλοι 2 ένα ζευγάρι Kids BanΖ. Δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 7 Ιουνίου έως και την την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 2.00 μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 4 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη, όπως και με e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 1.572 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Η κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε τους τυχερούς νικητές:

1. Χριστίνα Σταμάτη

2. Σωτηρία Νταλιάνη

3. Φωτεινή Ανδρεάδου

4. Χρύσα Νεδέλκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.