Κερδίστε 4 ημέρες στο Χριστουγεννιάτικο Camp του Παιχνιδαγωγείου, αξίας 130€!

Το infokids και το Παιχνιδαγωγείο προσφέρουν σε έναν τυχερό 3-11 ετών, τέσσερις μαγικές ημέρες στο Χριστουγεννιάτικο Camp κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών, ένα δώρο αξίας 130€! Μπείτε στην κλήρωση και ζήστε από κοντά «τις περιπέτειες μιας βαλίτσας από εδώ μέχρι την Κίνα τα Χριστούγεννα εκείνα… που ήταν όλα παγωμένα και περίμεναν εμένα!»

Στη διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να:
Ταξιδέψουν με μια βαλίτσα γνωρίζοντας μύθους και αλήθειες για τα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο! Παραμύθια, θεατρικό παιχνίδι, μουσική και κίνηση, συνταγές, δημιουργικά πειράματα και εικαστικές εκπλήξεις συνδυάζονται για να βρουν τα κρυμμένα μυστικά της βαλίτσας!

Ημέρες συμμετοχής στο πρόγραμμα: Δευτέρα 27/12 έως Πέμπτη 30/12
Ώρες: 9:00-14:00/ Συμμετοχή 130€
Παιχνιδαγωγείο: 25ης Μαρτίου 61, Χαλάνδρι
2106724288/ www.paixnidagogeio.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον τυχερό μας φίλο.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr Το infokids και το Παιχνιδαγωγείο προσφέρουν σε έναν τυχερό 3-11 ετών, τέσσερις μαγικές ημέρες στο Χριστουγεννιάτικο Camp κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών με δεκτές συμμετοχές από την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου έως και την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

==================================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 382 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.
=================================================================

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιος είναι ο νικητής του διαγωνισμού:

Αγγελική Παπαηλιού

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.