Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 4 παιδικές αποκριάτικες στολές από το Perfectoys.gr!

Κερδίστε 4 παιδικές αποκριάτικες στολές από το Perfectoys.gr!

Στο Perfectoys.gr θα βρείτε υπέροχες παιδικές στολές για μωρά, μεγαλύτερα παιδιά μα και για ενήλικες. Καθώς και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για πετυχημένες αποκριάτικες μεταμφιέσεις.

Τα καταστήματα παιχνιδιών Perfectoys.gr δίνουν την ευκαιρία στους αναγνώστες του Infokids.gr να κερδίσουν 4 παιδικές αποκριάτικες στολές!Οι 2 στολές που μας προσφέρει το Perftectoys.gr είναι bebe, για μωρά και οι άλλες 2 για παιδιά σχολικής ηλικίας.

Η πρώτη στολή που μπορείτε να αποκτήσετε από τον διαγωνισμό μας είναι η στολή Κουνελάκι, με ροζ λεπτομέρειες για κοριτσάκι ή με σιέλ για αγοράκι. Συνοδεύεται από τον παιχνιδιάρικο σκούφο και διατίθεται σε νούμερα για 12 και για 24 μηνών παιδάκι.

Η δεύτερη στολή που μας προσφέρει το Perfectoys.gr είναι ο ήρωας Πουλάκι! Μια πολύ χαρούμενη κίτρινη ολόσωμη στολή, που διατίθεται σε νούμερα 12, 24 και 36 μηνών.

H τρίτη στολή του διαγωνισμού μας είναι η στολή της Ανελίζ! Ολα τα κορίτσια τη λατρεύουν. Αποτελείται από μακρύ ροζ φόρεμα με κρινολίνο και τιάρα. Για κορίτσια 6, 8 και 10 ετών.

Όσο για τα αγόρια μας, το Perfectoys.gr μας προσφέρει τη στολή του Batman. Ένας ήρωας που του έχουν αδυναμία όλοι οι πιτσιρικάδες. Περιλαμβάνονται: φόρμα με ενισχυμένο θώρακα, ζώνη και κουκούλα με κάπα. Στα νούμερα 6, 8 και 10.

Σας θυμίζουμε ότι μπορείτε να αλλάξετε τις στολές που θα κερδίσετε με άλλες της επιλογής τους, ίσης αξίας ή με όποιες άλλες επιθυμείτε, καλύπτοντας την οικονομική διαφορά. Αυτό ισχύει και σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας στα νούμερα.

Δηλώστε λοιπόν τώρα συμμετοχή και χαρίστε στο παιδί σας μια μοναδική αποκριάτικη στολή! Κι αν πάλι δεν σταθείτε τυχεροί, στο Perfectoys.gr μπορείτε να αποκτήσετε τη στολή και τα αξεσουάρ που θέλετε με πολύ μεγάλες εκπτώσεις!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tρίτη 19 Φεβρουαρίου, στις 13.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Κερδίστε 4 παιδικές αποκριάτικες στολές από το Perfectoys.gr! Η πρώτη στολή που μπορείτε να αποκτήσετε από τον διαγωνισμό μας είναι η στολή Κουνελάκι, η δεύτερη στολή είναι ο ήρωας Πουλάκι, η στολή της Ανελίζ και για τα αγοράκια προσφέρουμε τη στολή του Batman
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 1.749 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Γιάννα Χριστάκη- Στολή Πουλάκι

2. Ευδοκία Τσόγκα- Στολή Κουνελάκι

3. Αννίτα Νίκα- Στολή Batman

4. Νίκη Ροκανά- Στολή Ανελίζ

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.