Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 4 χειροποίητα κολιέ από το Silia's World

Κερδίστε 4 χειροποίητα κολιέ από το Silia's World

Τα κόσμηματα είναι φετίχ για τις γυναίκες και δεν αρκούνται ποτέ στα όσα ήδη έχουν. Εάν λοιπόν κι εσείς έχετε αδυναμία στα χειροποίητες δημιουργίες τότε το ηλεκτρονικό κατάστημα Silia's World θα σας ενθουσιάσει για με τις πρωτότυπες προτάσεις για κοσμήματα μικρών και μεγάλων. Η δημιουργός του Μαρία Βυθούλκα ,που απο τα εφηβικά της χρόνια είχε καλλιτεχνική τάση, έδωσε στο Silia's World το όνομα της κόρης της που είναι γι’αυτήν έμπνευση για οτιδήποτε δημιουργικό και η αιτία να το ξεκινήσει. Τα κοσμήματα είναι φτιαγμένα στο χέρι ένα-ένα , με ποικίλα υλικά δεμένα μεταξύ τους, δίνοντας άλλοτε ζεστό, διαχρονικό,μοντέρνο, ρομαντικό, λιτό ύφος, με σκοπό όμως πάντα να αναδεικνύουν την προσωπικότητα, να αλλάζουν την εικόνα και να φτιάχνουν τη διάθεση μιας γυναίκας. Η αγαπημένη της λέξη είναι το “dazzling” (εκθαμβωτικό), γι’αυτό και πιστεύει οτι τα κοσμήματα απογειώνουν ακόμα και την πιο απλή ενδυματολογική επιλογή.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 4 χειροποίητα κολιέ δια χειρός Silia's World που σχεδιάστηκαν για τους αναγνώστες του infokids.gr.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 12 μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 4 χειροποίητα κολιέ δια χειρός Silia's World που σχεδιάστηκαν για τους αναγνώστες του infokids.gr
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 892 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ροδόπη Μπιλιαρδή

2. Τζωρτζίνα Παπαγεωργοπούλου

3. Ειρήνη Ζαλώνη

4. Νάντια Κωστοπέτρου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.