- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 4 χριστουγεννιάτικα παραμύθια από τις εκδόσεις Τετράγωνο

Το infokids.gr και οι εκδόσεις Τετράγωνο διοργανώνουν χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό και σας προσφέρουν την πιο τρυφερή χριστουγεννιάτικη ιστορία, Ο Τρι το τριγωνάκι. Εσείς δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τη φόρμα και να μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε
ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι για τα Χριστούγεννα, αλλά και όλον το χρόνο. Και αφού διαβάσετε το παραμύθι, θα βρείτε Σελίδες Παιχνιδιών!

Η ιστορία μας
Οι γιορτές των Χριστουγέννων έχουν περάσει. Ο Τρι το τριγωνάκι στέκει λυπημένος στη βιτρίνα ενός πολυκαταστήματος. Ήθελε πολύ να πει τα κάλαντα, όμως σύντομα θα πάρει πάλι το δρόμο για την αποθήκη… Ένας Άγγελος του λέει πως τα κάλαντα είναι το τραγούδι της Αγάπης, γι’ αυτό τραγουδιούνται όλο το χρόνο! Τότε το τριγωνάκι αποφασίζει να βγει για πρώτη φορά στον κόσμο και να πραγματοποιήσει τ’ όνειρό του. Άραγε, θα τα καταφέρει;

Στον κόσμο της Αγάπης οι καρδιές όλων των πλασμάτων είναι πιο ζεστές. Προσέχουν ένα τριγωνάκι κάθε εποχή του χρόνου, ακόμα κι όταν έχουν περάσει τα Χριστούγεννα, έχουν επιστρέψει στη χώρα τους οι Αϊ-Βασίληδες, έχουν σωθεί και τα τελευταία σπίρτα, κι έχουν ξεχαστεί τα κάλαντα… Εκεί η Αγάπη ζει αιώνια και η Ελπίδα πως ο κόσμος μας θα γίνει κάποτε καλύτερος στέκει ακόμα δυνατή, σαν τον ήχο του μικρού Τρι!

Συγγραφέας: Γιώργος Κατσέλης
Εικονογράφηση: Μανώλης Ζουλάκης
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ
ISBN 978-960-9505-02-4
www.ekdoseistetragono.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 4 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Τετράγωνο διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 4 νικητές θα κερδίσουν από ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 4 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

==================================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 1.002 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 4 νικητές.
=================================================================

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Κώστας Καρυωτάκης
2. Ιφιγένεια Αμβροσιάτου
3. Παναγιώτα Ρίζου
4. Ανδρέας Καγκελάρης

Παρακαλούμε τους νικητές των βιβλίων να στείλουν τη διεύθυνσή τους στο mail info@infokids.gr με την ένδειξη για τα βιβλία από τις εκδόσεις Τετράγωνο για να τους αποστείλουμε το δώρο τους.