Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου "Δέλτα Χι και ο Μηχανισμός" των εκδόσεων Ιπτάμενο Κάστρο

Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου "Δέλτα Χι και ο Μηχανισμός" των εκδόσεων Ιπτάμενο Κάστρο

O Διονύσης και η Χριστίνα είναι οι δημιουργοί της ηλεκτρονικής εφηβικής εφημερίδας«Δέλτα Χι». Μια μέρα ο προγραμματιστής φίλος τους Μπακ τούς εκμυστηρεύεται ένα παλιό οικογενειακό μυστικό, τους παραδίδει για φύλαξη ένα παράξενο, αρχαίο αντικείμενο και… εξαφανίζεται! Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Μπακ σε συνδυασμό με την μυστηριώδη εμφάνιση ενός άγνωστου, αινιγματικού άντρα που τους ακολουθεί, γεμίζει τα παιδιά με ανησυχίες, φόβους και ερωτήματα. Τι ακριβώς είναι το αντικείμενο που έχουν στα χέρια τους και ποια είναι η σχέση του με τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων, τον αρχαιότερο γνωστό αναλογικό υπολογιστή;Κρατούν στα χέρια τους μήπως κάποιο χαμένο θραύσμα του; Τι σημαίνει το γραμμα Φ και οι τρεις αριθμοί που βρίσκονται χαραγμένοι μέσα σε αυτό; Γιατί εξαφανίστηκε ο Μπακ; Ποιος είναι ο παράξενος τύπος που βρίσκεται συνεχώς μπροστά τους; Ποιες είναι οι μυστηριώδεις οντότητες που επισκέπτεται ο Διονύσης; Ποια μεγάλη επιστημονική ανακάλυψη θα αλλάξει το διαστημικό χάρτη; Πώς αυτή η περιπέτεια των παιδιών θα αλλάξει τη ζωή τους; Ιστορικά στοιχεία και χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων ενσωματώνονται αριστοτεχνικά από την Έρικα Αγγέλικα Γαρμπή σε ένα συναρπαστικό κείμενο με δυνατή πλοκή, γεμάτο μυστήριο, αγωνία, χιούμορ και ανατροπές.

Εάν το παιδί σας τρελαίνεται για ιστορίες επιστημονικής φαντασίας τότε σπεύστε να δηλώσετε συμμετοχή για να κερδίσετε ένα από τα 5 αντίτυπα του βιβλίου "Δέλτα Χι και ο Μηχανισμός" της συγγραφέως Έρικας Αγγέλικας Γαρμπή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιπτάμενο Κάστρο.

Για να πάρετε μια γεύση για το βιβλίο, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Από το βυθό στον ουρανό» για παιδιά ηλικίας 4-8 χρόνων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου από τις 11:30 έως τις 12:30 στο Παιδικό Μουσείο. Ο Νίκος Ράμος, εκπαιδευτικός και αφηγητής και η συγγραφέας Έρικα Αγγέλικα Γαρμπή παρουσιάζουν στα παιδιά με διαδραστικό τρόπο την ιστορία του Ναυαγίου των Αντικυθήρων και του Μηχανισμού, εισάγοντάς τα έτσι στο μαγικό κόσμο της αρχαιολογίας και της αστρονομίας.Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να μεταμορφωθούν σε σφουγγαράδες και αρχαιολόγους που κάνουν εκπαιδευτικές βουτιές στην ιστορία και συλλέγουν σφουγγάρια και αρχαία αντικείμενα, αστρονόμους που μελετούν τους πλανήτες αλλά και σε καλλιτέχνες που δημιουργούν με απλά, καθημερινά υλικά το δικό τους πλανήτη

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας – Η συμμετοχή είναι ελεύθερη

“Παιδικό Μουσείο – Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων”
με τη συνεργασία του σωματείου “Ελληνικό Παιδικό Μουσείο”
Κυδαθηναίων 14 Πλάκα, τηλ. 2103312995

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 14:00 μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε ένα από τα 5 αντίτυπα του βιβλίου "Δέλτα Χι και ο Μηχανισμός" της συγγραφέως Έρικας Αγγέλικας Γαρμπή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιπτάμενο Κάστρο.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 683 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι νικητές είναι:

1. Θάνος Ανέστης

2. Βσιλική Νάκου

3. Ρούλα Βλάμη

4. Δημήτρης Νικολόπουλος

5. Σερβέτε Λάμα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.