Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου "Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο" από τις εκδόσεις Νεφέλη

Κερδίστε 5 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου "Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο" από τις εκδόσεις Νεφέλη

Οι Εκδόσεις Νεφέλη παρουσιάζουν το βιβλίο του Ε.Ε. Κάμμινγκς με τίτλο «Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο» σε μετάφραση Χάρη Βλαβιανού και εικονογράφηση Πάολο Γκέτσι. Πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα ποιήματα που έχουν γραφτεί για τις μέρες των Χριστουγέννων. Το υπογράφει ένας από τους σημαντικότερους Aμερικανούς ποιητές του μοντερνισμού. Μάλιστα, το βιβλίο τυπώθηκε σε οικολογικό χαρτί με 4 παραλλαγές στη ζωγαρφική του εξωφύλλου.

σήκωσε τα μικρά σου μπράτσα και όλα σ’ εσένα θα τα δώσω να τα κρατήσεις
κάθε δάχτυλο θα ’χει το δαχτυλίδι του και δεν θα υπάρχει ούτε ένα μέρος σκοτεινό ή θλιμμένο.

Δηλώστε συμμετοχή στο διοαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα πέντε αντίτυπα του βιβλίου "Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο" του Ε.Ε. Κάμμινγκς που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Νεφέλη.

ISBN: 978-960-211-022-2,
Σελ. 22 (έγχρωμες),
Πανόδετο, σκληρό εξώφυλλο σε 4 παραλλαγές

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 11:30 π.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διοαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα πέντε αντίτυπα του βιβλίου "Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο" του Ε.Ε. Κάμμινγκς που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Νεφέλη
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμoύς από το 1 ως το 669 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Κώστας Παπαπάνος

2. Αιμιλία Κουλιού

3. Ελπινίκη Μαγκουσάκη

4. Θεοδόσιος Νομικός

5. Θεοδώρα Κοσσέρη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.