Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου "Η οικογένεια στην Ελλάδα σήμερα" των εκδόσεων Πεδίο

Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου "Η οικογένεια στην Ελλάδα σήμερα" των εκδόσεων Πεδίο

Ο θεσμός της οικογένειας δεν αποτελεί πλέον το "μονολιθικό" θεσμικό σύνολο που επικρατούσε στις οικονομικά ανεπτυγμλενες κοινωνίες του 20ου αιώνα. Η καθηγήτρια Κοινωνικής Κλινικής Ψυχολογίας στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανενεπιστημίου Κρήτης Αναστασία- Βαλεντίνη Ρήγα στο βιβλίο της "Η οικογένεια στην Ελλάδα σήμερα" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο παρουσιάζει και αναλύει τις νέες δομές των οικογενειακών σχημάτων.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και πέντε τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν κατόπιν κληρώσεως ένα αντίτυπο του βιβλίου "Η οικογένεια στην Ελλάδα σήμερα".

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Τις τελευταίες δεκαετίες έχουν σημειωθεί ποικίλες αλλαγές στη δομή της πυρηνικής οικογένειας στην Ελλάδα. Στο βιβλίο αυτό καταγράφονται οι νέες δομές οικογενειακών σχημάτων, όπως αυτά διαμορφώνονται στη μετανεωτερική κοινωνία με το διαπολιτισμικό χαρακτήρα της. Μέσα από θεωρητικά και κυρίως ερευνητικά δεδομένα (μελέτες περιπτώσεων και μεθοδολογικές προσεγγίσεις που στηρίζονται στον ουσιαστικό λόγο των ίδιων των υποκειμένων της έρευνας), και με παντελή έλλειψη μεροληψίας, αναδεικνύεται η οικογένεια στην Ελλάδα σήμερα: οι μονογο­νεϊκές οικογένειες και η μητρότητα εκτός γάμου, η ανάδοχη οικογένεια, το ίδρυμα ως υποκατάστατο της οικογένειας. Έμφαση δίνεται επίσης στην ελληνική οικογένια σε κρίση (διαζύγιο, ενδοοικογενειακή βία, ναρκωτικά), για την οποία προτείνονται προοπτικές κοινωνικής πολιτικής. Μια λεπτομερής επιστημονική περιγραφή της ελληνικής οικογένειας με ό,τι αυτή περιέχει - νέα σχήματα και προβληματικές για το μέλλον της.

ISBN: 9605460513
Σελίδες: 342
Tιμή: € 27

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου "Η οικογένεια στην Ελλάδα σήμερα" των εκδόσεων Πεδίο.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.grtarget="_blank">www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 806 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Γωγώ Πέρδιου

2. Ευαγγελία Θώμογλου

3. Γιώργος Καπνιάζης

4. Αθανάσιος Κανέλος

5. Ειρήνη Σίνου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.