Κερδίστε 5 αντίτυπα του παραμυθιού Κοκκινοσκουφίτσα των εκδ. Νεφέλη

Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Νεφέλη διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του αγαπημένου παιδικού παραμυθιού «Κοκκινοσκουφίτσα» που κυκλοφορεί με 6 διαφορετικά σχέδια στο εξώφυλλο.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

«Γιαγιά, τι μεγάλα αυτιά που έχεις!»
«Για να σ’ ακούω καλύτερα».
« Γιαγιά, τι μεγάλα μάτια που έχεις!»
«Για να σε βλέπω καλύτερα».
«Γιαγιά, τι μεγάλα χέρια που έχεις!»
«Για να σε πιάνω καλύτερα».
«Ναι, καλέ Γιαγιά, αλλά τι τρομερή
μεγάλη στοματάρα που έχεις!»

Το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας, όπως το κατέγραψαν οι αδελφοί Γκριμ στις αρχές του 19ου αιώνα, επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις Νεφέλη με νέα πρωτότυπη εικονογράφηση και 6 διαφορετικά εξώφυλλα για να διαλέξουν οι μικροί αναγνώστες το σχέδιο της αρεσκείας τους. Το βιβλίο κυκλοφορεί σε σκληρό εξώφυλλο και είναι τυπωμένο σε οικολογικό χαρτί.

Εικονογράφηση: Πάολο Γκέτσι
Μετάφραση: Μαρία Τοπάλη
ISBN: 978-960-211-998-3
Σειρά: Βιβλία για παιδιά
Σελ. 34 (έγχρωμες),
Σχήμα: 24,3×17,5εκ.
Τιμή: € 12,90

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές μας.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Νεφέλη διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του αγαπημένου παιδικού παραμυθιού «Κοκκινοσκουφίτσα» που κυκλοφορεί με 6 διαφορετικά σχέδια στο εξώφυλλο. Δεκτές συμμετοχές από την Τετάρτη 29 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 2.00 μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη, όπως και με e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 975 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Η κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε τους τυχερούς νικητές:

1. Ελένη Κολιώνη

2. Αλεξία Κούτσικου

3. Κώστας Φραγκαλέξης

4. Ευγενία Τσιπιτσίδη

5. Ευτυχία Δανδρή

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.