Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την κουκλοθεατρική παράσταση «Μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι» στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων (23/12)

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την κουκλοθεατρική παράσταση «Μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι» στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων (23/12)

Το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνας Μπόικο παρουσιάζει για πέντε μόνο παραστάσεις την χριστουγεννιάτικη κουκλοθεατρική παράσταση «Μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι» που βασίζεται στο λαϊκό Σλοβένικο παραμύθι «Οι Δώδεκα μήνες».

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία από τις πέντε διπλές προσκλήσεις για την κουκλοθεατρική παράσταση «Μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι» στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Η υπόθεση του έργου:

Μια φορά κι έναν καιρό, Παραμονή Πρωτοχρονιάς,η κακιά μητριά στέλνεi το μικρό κορίτσι στο δάσος για να της φέρει λουλούδια, κι έτσι το κοριτσάκι ξεκινάει το ταξίδι που θα κρατήσει 12 μήνες.
Όλοι οι δώδεκα μήνες της χρονιάς θα εμφανιστούν στην ηρωϊδα μας, θα γίνουν φίλοι και με τη βοήθειατων παιδιών-θεατών, θα κάνουν το ταξίδι της ηρωϊδας μας αξέχαστο.Τα παιδιά, μαζί με τους ήρωες του παραμυθιού, θα στολίσουν το χρισουγεννιάτικο δέντρο,θα πουν τα κάλαντα και θα υποδεχτούν χαρούμενα τον Kαινούργιο Xρόνο!

Διασκευή-σκηνοθεσία-ερμηνεία: Ιρίνα Μπόικο

Παραστάσεις: Σάββατα 8,15,22,29 Δεκεμβρίου και 5 Ιανουαρίου στις 12μμ

Χώρος Τέχνης Ασωμάτων
Ασωμάτων 6
210-3252998

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμόΗ διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 11:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία από τις πέντε διπλές προσκλήσεις για την κουκλοθεατρική παράσταση «Μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι» στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμoύς από το 1 ως το 268 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Oι τυχεροί νικητές είναι:

1. Αλεξάνδρα Κρεμμύδα

2. Οδυσσέας Κορακιανίτης

3. Νικολέττα Τριάντη

4. Μαρία Θεοδώρου

5. Χριστίνα Τουχαντζίδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.