Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ο Λεπτοκαράκης και η μικρή νεραιδα" στο Playgroup (1/2)

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ο Λεπτοκαράκης και η μικρή νεραιδα" στο Playgroup (1/2)

Το infokids.gr και η μη κερδοσκοπική αυτοοργάνωση γονέων Playgroup προσφέρουν σε 5 από εσάς τη δυνατότητα να κερδίσετε από 1 διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την παράσταση "Ο Λεπτοκαράκης και η μικρή νεραιδα" την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου στις 17:30.

Η υπόθεση του έργου:

Eνα φουντούκι που ακολουθεί το όνειρο του να γίνει δέντρο και τελικά … καταφέρνει να βλαστήσει! Η παράσταση συνοδεύεται από ζωντανή μουσική και βασίζεται στην συνεχή επικοινωνία με τα παιδιά.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, τα παιδιά φυτεύουν σε γλάστρες σπόρους που μας έχει προμηθεύσει το ‘Πελίτι’ τις οποίες θα πάρουν στο σπίτι τους για μελλοντική μεταφύτευση.

Κρατήσεις στο 210 6090770 μέχρι την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου
Είσοδος-περιλαμβάνει τα υλικά φύτευσης 10€ (18€ τα 2 αδέλφια)

Playgroup Hellas
Κύπρου 37Β Αγία Παρασκευή

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στις 12 μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr και η μη κερδοσκοπική αυτοοργάνωση γονέων Playgroup> προσφέρουν σε 5 από εσάς τη δυνατότητα να κερδίσετε από 1 διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την παράσταση "Ο Λεπτοκαράκης και η μικρή νεραιδα" την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου στις 17:30.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 243 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Έφη Μαυρογιάννη

2. Δέσποινα Παπαγεωργίου

3. Γρηγορία Τσιλιμή

4. Ζωή Ιωαννίδου

5. Αναστασία Βουρδουρίδη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.